Fastelavnsfest

Har du alt til fastelavnsfesten?


Vi har samlet lidt inspiration til dig her på siden, så du kan nå at få fat på, alt det du mangler til en hyggelig fastelavn.  Der skal styr på alt ligefra fastelavnstønden, til slik, udklædning, tilbehør til kostumet m.m. Her har vi samlet de vigtigste ting til din fastelavn. Tingene kan købes hos vores affiliate samarbejdspartnere, så får vi en lille del af salget, som hjælper os med at holde siden kørerne.

Fastelavnstøndesæt

Dette fine fastelavnstøndesæt fås både i lille, som på billedet og i stort. Det er også muligt, at købe en paptønde til de allermindste.


Sættet indeholder alt hvad du har brug for ligefra tønde, kølle, kroner og pynt til tønden.

Slikposer til fastelavnstønden

Skal din fastelavnstønde indeholde slikposer til alle børnene, så de ikke skal kæmpe om slikket i år. Det er en lidt mere Coronavenlig løsning, så slikket er pakket forsvarligt ind til hvert enkelt barn.

Genbrugsfastelavnstønde

Kunne du tænke dig en miljøvenlig fastelavnstønde, så kan du betille dig en genbrugsfastelavnstønde, der består af dele fra sidste års tøndeslagning rundt om i landet.


Samtidig kan du bestille en returlabel, så dine egne dele af tønden, kan blive til en ny fin genbrugstønde til næste år.

Fastelavnstønde i pap

Hvis en af de større tønder er for voldsom til fx mindre børn, så er denne fastelavnstønde i pap et rigtig fint alternativ. Den er let at fylde op med godter og vil helt sikkert være noget lettere at få has på end en trætønde.

Big ben karameller storkøb

Fyld tønden op med Big Ben karameller, de er et stort hit hos de fleste børn og de er pakket seperat ind så hygienen holdes i top.

Piñatas

De seneste år er de mexikanske Piñatas blevet mere og mere populære. De fås i mange sjove former og farver og kan ligesom fastelavnstønden fyldes med slik. De kan bruges både til fastelavn eller fødselsdage hvor man ønsker et festligt isæt.

Fastelavnsmasker

Dekorér dine egne fine fastelavnsmasker. Du kan købe 16 hvide fastelavnsmasker i 5 forskellige design, så du er klar til at dekorere dine helt egne masker. Køb evt. fjer, tusser, rignsten og lim, så er du klar til at gå igang.


Der findes flere forskellige pakker med motiver. fx piratmasker, dyremasker eller de klassiske fastelavnsmasker, som på billedet her.

Tatoveringer

Spice kostumet op med et par tatoveringer. Der findes et bredt udvalg af alt ligefra glittertatoveringer til superhelte, drager, enhjørningen osv. kig forbi nedenfor og find nogle, der matcher netop dit barns kostume.

Teatersminke

Slip kreativiteten løs og mal dit barn i ansigtet, så det matcher med udklædningen. Det kan enten være en smuk prinsesse, sommerfugle på kinderne, en farlig tiger, Hulk eller noget helt 5.

Fastelavnskostumer

Mangler du stadig at finde det helt rigtige kostume. Så fortvivl ikke, der findes et hav af forskellige sjove, farlige, søde og smukke kostumer. 

Ansigtsstickers

Er du ikke super ferm med fastelavnsmalingen, så er ansigtsstickers et sjovt og rigtig fint alternativt. De fås med mange forskellige motiver og sørger for at ansigtet funkler.


Vælg fx enhjørning, havfrue, heks, prinsesse, dinosaur, spiderman m.m.

Avengers papmasker

Har i brug for en hurtig udklædning og er dit barn tosset med Avengers. Så er der mulighed for at købe denne fine pakke med hele 4 pap-masker.


Der findes også flere andre pap-masker på siden. Blandt andet Elsa og Anna fra Frost.