Fastelavnsfest

Indeholder reklamelinks*

Mangler du noget til fastelavn?


Vi har samlet lidt inspiration til dig her på siden, så du kan nå at få fat på, alt det du mangler til en hyggelig fastelavn. Tingene kan købes hos vores affiliate samarbejdspartnere, så får vi en lille del af salget, som hjælper os med at holde siden kørerne.

Fastelavnstøndesæt

Dette fine fastelavnstøndesæt fås både i lille, som på billedet og i stort. Det er også muligt, at købe en paptønde til de allermindste.


Sættet indeholder alt hvad du har brug for ligefra tønde, kølle, kroner og pynt til tønden.

Slikposer til fastelavnstønden

Skal din fastelavnstønde indeholde slikposer til alle børnene, så de ikke skal kæmpe om slikket i år. Det er en lidt mere Coronavenlig løsning, så slikket er pakket forsvarligt ind til hvert enkelt barn.

Genbrugsfastelavnstønde

Kunne du tænke dig en miljøvenlig fastelavnstønde, så kan du betille dig en genbrugsfastelavnstønde, der består af dele fra sidste års tøndeslagning rundt om i landet.


Samtidig kan du bestille en returlabel, så dine egne dele af tønden, kan blive til en ny fin genbrugstønde til næste år.

Fastelavnskostumer

Mangler du stadig at finde det helt rigtige kostume. Så fortvivl ikke, der findes et hav af forskellige sjove, farlige, søde og smukke kostumer. 

Maske småkageudstikkere

Kunne du tænke dig at hoppe i køkkenet og lave dine helt egne maskesmåkager? Både store og små kan hygge sig med at dekorere småkagerne efterfølgende.

Avengers papmasker

Har i brug for en hurtig udklædning og er dit barn tosset med Avengers. Så er der mulighed for at købe denne fine pakke med hele 4 pap-masker.


Der findes også flere andre pap-masker på siden. Blandt andet Elsa og Anna fra Frost.

Ansigtsmaling

Slip kreativiteten løs og mal dit barn i ansigtet, så det matcher med udklædningen. Det kan enten være en smuk prinsesse, sommerfugle på kinderne, en farlig tiger, Hulk eller noget helt 5.

Tobias & Trine slår katten af tønden

Forbered jer på fastelavn ved at læse denne fine bog om alle traditionerne. Så er dit barn forberedt på hvilken sjov dag, der venter sammen med vennerne.

*Affiliate på Teigo.dk


Teigo.dk er tilknyttet et affiliatenetværk. Hvilket vil sige, at hvis man via et af linksne på siden klikker sig ind på en webshop og køber en varer, så får vi typisk et sted mellem 5-25% i kommission.


Du skal foretage dig noget aktivt andet end at klikke dig ind på siden og shoppe som du normalt ville.


Den pågældende side registrerer automatisk, at du kommer fra Teigo.dk og tildeler os kommission.

Copyright © All Rights Reserved Teigo.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend