Støt Teigo.dk med dit køb

STØT TEIGO.DK MED DIT KØB


Teigo.dk er en hobby-virksomhed og har behov for lidt støtte for, at kunne løbe rundt. Vi er tilknyttet et affiliatenetværk. Hvilket vil sige, at hvis man via et af linksne på denne side klikker sig ind på en webshop og køber en varer, så får vi typisk et sted mellem 5-25% i kommission. Det hjælper os med at holde siden kørende.


Du skal ikke foretage dig noget aktivt andet end at klikke dig ind på en af siderne og shoppe som du normalt ville.


Den pågældende side registrerer automatisk, at du kommer fra Teigo.dk og tildeler os kommission.


- Tusind tak, kys og kram fra Teigo.dk

Hos BabySam har de et hav af udstyr og legetøj til baby- og børn. De har 365 bytteret, tager hensyn til miljøet og bæredygtighed og så matcher de priserne hos deres konkurrenter

Hos Børnenes Kartel hylder de leg og at børn skal lære at bruge sin fantasi. På deres hjemmeside kan man få de fineneste søde ting hverenten det gælder legetøj, boligtilbehør eller tøj.

Marsus laver møbler i dansk design, produceret på fyn. Møblerne er pædagogisk funderede og lynhurtige at justere i højden.

Natbamsen Tjugga og hele universet omkring med bøger, som bidrager til god søvn hos de mindste. Tryghed, varme og kærlighed.

Hos Ovellie finder du de yndigste og fineste ting til dine børn. Deres produkter skaber den hyggeligste stemning på børneværelset. Derudover har de masser af babyudstyr, legetøj og gaveidéer.

Hos With White finder du den fineste udgave af Barnets bog. De har også forskellige dagbøger, milepælskort m.m. Hvis du vil skabe skønne minder, så kig forbi deres side.

Kids-World har mere end mærker til babyer og børn. De har alle de aktuelle sæsoner når det kommer til børnetøj og så er det muligt, at finde noget i alle prisklasser.

CIHA har skabt et helt unikt læringsunivers, hvor man kan købe legetøj, magnetbøger samt bøger, der styrker dit barns leg og læring. Tag et kig forbi deres virkelig fine univers.

Loukrudt specialiserer sig i interiør og accessories til børn. De har de fineste ting på deres side, så kig forbi og lad dig inspirere. Derudover har de tvillingerabat, som vi personligt synes er super sejt.

Vil du styrke dit barns balance og motorik igennem leg og læring, så kig forbi vores affiliatepartner Børn i balance. De har et stor udvalg, der giver dit barn lyst til at bevæge sig og lege.

En månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn.
Start allerede rejsen med LittleUnBox som gravid og modtag skønne produkter til dig og dit barn.

Kunne du tænke dig en personlig godnatsang til dit barn eller baby. En sang, der skaber ro og tryghed inden sengetid. Norly & Friends leverer personlige godnatsange til jeres familie.

Ved Kære Børn har de alt hvad dit barn har brug for. De leverer i løbet af 1-3 hverdage og de har alt ligefra barnevogne til børnetøj og legetøj.

MinBedsteBog tillader dit barn, at blive hovedperson i sin helt egen personlige bog. De har et bredt udvalg af bøger, så der er noget for enhver smag.

MamaMilla har alt til dig, der er gravid og til din lille baby. De har masser inspiration og hjælp at hente på siden, så man kan få styr på alle detaljer til den lille nye verdensborger melder sin ankomst.

Støt dit barns læring i skolen med fine læringsmaterialer fra Leg og lektie. Kig forbi deres side og bliv inspireret til øget læring for dit barn.

Buump byder på alt hvad du har brug for som gravid, til baby samt når du er på barsel. De har skabt et fint univers hvor du kan blive inspireret til den første tid med dit lille ny familiemedlem.

Uanset om du er på udkig efter cykler, rulleskøjter eller løbehjul, så finder du det hele hos legehjulet. De har også en masse ting til boldspil og andet aktiv leg og sport.

Hos Bahne finder du et bredt udvalg af lækre ting til din bolig samt en masse modetøj. Det er altid spændende at gå på opdagelse i Bahne og lade sig inspirrere til boligindretning og hygge.

Sengefabrikken sælger alt til den gode søvn. Deres filosofi er, at alle skal have råd til en god seng, derfor har de altid masser af gode tilbud, så der er mulighed for at gøre en god handel. Alle deres senge er danskproduceret.

Hos maaho finder du skræddersyede boligtekstiler i nordisk design. Så uanset om du er på udkig efter noget lækkert nyt sengetøj eller en flot dug, så dit bord kan stråle når du får gæster, så har maaho det du har brug for.

AndLight har et stort udvalg af designerlamper fra både danske og udenlandske producenter. De har prismatch på alle deres produkte og tilbuder kunderne fri fragt.

ILVA har alt ligefra møbler til den fineste boliginretning. De har et bredt udvalg, så det er muligt, at finde noget for enhver smag. Hos ILVA har de ubegrænset fortrydelsesret samt prismatch.

Bedworld giver dig hele 101 nætters prøveperiode på din nye seng. De sælger danskproducerede senge til skarpe priser. På sengerammerne får du helt op til 15 års garanti, så du kan sove helt trygt og godt.

Moonboon producerer slyngevugger og vuggemotor i dansk design, med høj sikkerhed og af økologiske materialer. Det er slut med at få ømme arme når du skal vugge din baby, den del klarer vuggemotoren for dig.

BOBO online møbelbutik tilbyder mere end 25.000 varer. Du finder en masse forskelligt hos dem blandt andet sofaer, skabe, komoder, skænke, puder, spejle, bålfade og meget mere.

My Home importerer møbler direkte fra producent, så de springer det fordyrende mellemled over. Derfor har de et stort udvalg af møbler til virkelig stærke priser. Kvaliteten vægter højt hos My Home.

Hos Sengekompagniet har de et stort udvalg af senge og tilbehør. De har mange af de populære mærker: Tempur, Auping, Carpe Diem, Dunlopillo, Viking, RE og mange flere. Du kan altid handle trygt hos Sengekompagniet.

Hos Drømmeland finder du kvalitetssenge til gode priser. De har altid et godt tilbud, så det er svært ikke at lade sig friste. De har også et stort udvalg af dyner, puder, madrasser, sengerammer, sengetøj og meget mere.

Emma byder på god søvn iform af lækre senge og madrasser. Deres madrasser har vundet flere priser i mange forskellige lande og de kører ofte gode tilbud, så du kan sikre dig en bedre nattesøvn på en behagelig madras.

Hos desaGraf har de et kæmpe udvalg af plakater, som de selv designer. Der er noget, der vil pynte i ethvert hjem. Tag et kig på de mange fine plakater og giv væggene lidt nyt liv i dit hjem.

Evighedsbuket sælger smukke tørrede blomsterbuketter, som kan holde i mange år såfremt man passer på dem. De sender både som gave eller til dig, der vil forkæle dig selv og de leverer fra dag til dag.

Medkant sørger for humor til dine vægge. De laver både fine plakater, plakater med kant samt en masse sjove plakater med bl.a. Klovn-citater. Derudover så sørger de for at plante 1 træ for hver en ordre de modtager.

HC by Hornsleth sælger alt i boliginteriør. De har de fineste vitrineskabe, smukke og rå lamper, brugskunst, biopejse, møbler og meget mere. Deres interiør er i nordisk design og hjemmesiden er 100% dansk, så service er i top.

Dialægt sælger en masse sjove og personlige plakater. De er kendt fra Løvens hule og har et bredt udvalg af plakater, som kan gives som den perfekte gave til en du har kær. De kan gives som en slags kærligt drilleri.

Hos Billigwallsticker giver de dig mulighed for at opgradere hjemmet eller børneværelset med fine wallstickers til at pryde væggene. Skab en helt unik stemning på børneværelset uanset om dit barn er vild med Disney eller superhelte.

ApoPro.dk er dit online apotek med alt hvad du har brug for fra et apotek. Du kan bestille alt fra håndkøbsmedicin til vitaminpiller, ørepropper eller andet du lige står og mangler.

Hos mammashop finder du alt til både mor og barn. Du finder ventetøj, ammetøj og ting til den lille ny.

Hos Alensa finder du et stort udvalg af mærkebriller med styrke samt kontaktliser. Kig forbi deres side og lad dig inspirere.

Hos milker finder du alt til den kommende mor. Ligefra super fint ventetøj til praktisk og flot ammetøj. 

Billige-Teste har et stort udvalg af hjemmetest.

De sælger kvalitets graviditetstest, ægløsningstest, folsyre og sædkvalitetstest. Gratis leverering ved køb for over 100 kr. Hurtig levering med DAO, 1-2 hverdage.