Halloween opgavehæfte 2

Så er vi på banen med et helt nyt gratis opgavehæfte til halloween med 20 sider med gratis opgaver til børn. Hæftet indeholder en masse sjove opgaver med halloween som omdrejningspunkt. Der er alt ligefra labyrinter, find 5 fejl, søg og find til saksekunskaber, maleevner og meget mere. Vi håber dette hæfte kan skabe en sjov og hyggelig stemning i hjemmet hvor i kan hygge jer sammen med jeres børn. Opgaverne byder på mødet med mange velkendt halloweenfigurer såsom skeletter, græskar, flagremus, edderkopper, sorte katte, hekse, spøgelser og mange flere. Imens i er kreative med jeres barn kan i prøve at digte jeres egen halloweenhistorie eller tale om halloweenaften, hvor der er dømt slik eller ballade i kvarteret.


Opgaverne kan også løses i børnehaven eller SFO'en såfremt pædagerne kunne tænke sig lidt sjov underholdning sammen med børnene.


Bemærk download kan tage en rum tid, da der er tale om en stor fil.

Gratis halloween opgaver til børn

Vi håber i kan få glæde af vores halloweenopgavehæfte med gratis halloween opgaver til børn. Nu hvor efteråret raser er det hyggeligt at sidde indenfor og være kreativ sammen. Det er det vi gerne vil hjælpe med, med disse sjove opgavehæfter. Lav en god kop te med honning eller varm kakao med flødeskum. Find saks, tusser eller farveblyanter frem og kast jer over de forskellige opgaver. Det er hyggeligt at sidde sammen ved bordet og tale om de ting i laver imens i slipper fantasien løs.