Efterårs Bingo

Efterårs Bingo

Gå på opdagelse i det smukke efterårslandskab

Når efteråret skylder ind over Danmark, så forandrer naturen sig nærmest fra dag til dag. Bladene på træerne bliver gule, orange, røde og i nogle tilfælde helt lilla. Svampene myldre frem i skovbunden, kogler ryger af træerne og en del dyr myldre rundt og samler forråd, så de kan klare sig igennem vinteren.


Vi har sørget for at lave en gratis efterårs bingoplade til dig og din familie. Den giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse i det smukke efterårslandskab. Det er oplagt at tage i skoven efter en stor del af tingene på pladen. Se hvor mange ting i kan finde på jeres tur.


Det kan være de voksne er søde at sætte en præmie på højkant. Det kan være alt lige fra en lille ting eller retten til at bestemme hvad i skal spise til aftensmad.


Vi på Teigo.dk nyder at komme ud og opleve naturen og hvis man kan kombinere det med et spil eller en leg, er det bare endnu mere perfekt.


Bingopladen er også en god mulighed for at skabe dialog omkring de ting i ser.


Klik dig til efterårs-bingopladen ved, at klikke på billedet eller linket nedenunder.


- God jagt


Tip til dig !


Brug også bingopladen til at spille huskespil. 


Kig på pladen 1 minut og forsøg at huske så mange ting på pladen som muligt.


Giv derefter pladen til mor, far eller en ven og lad dem holde status på hvor mange ting du får rigtigt. Det gælder om at remse så mange ting op som muligt, som du kan huske på pladen.