Farvelæg Fastelavnsmasker

Indeholder reklamelinks*

Farvelæg fine fastelavnsmasker

Kunne du tænke dig, at designe din helt egen fastelavnsmaske. Vi har samlet lidt forskellige skabeloner du kan printe og bruge. Du kan vælge at bruge en af vores gratis masker eller du kan designe din helt egen maske fra bunden.


Når du har printet skabelonerne er du klar til at gå i gang. Vi vil anbefale dig, at have følgende klar:


  • Saks
  • Tusser, farvekridt, farveblyanter, maling eller andet.
  • Pap
  • Limstift
  • Snor, bånd eller elastik
  • Pynt iform af fjer, glimmer, palietter, blade eller andet.


Inden du går igang med at dekorerer din maske, så sørg for at lime papiret på et stykke pap. På den måde sikrer du dig en maske, som holder langt bedre og ikke ender med at gå i stykker. 


Når limen er tørret griber du saksen og går igang med at klippe masken fint ud. Lav gerne 2 små huller til snoren, båndet eller elastikken. 


Nu er du parat til at gå igang med at dekorere og give masken dit helt personlige præg. Fastelavn er ofte forbundet med masser af farver og fest. Derfor kan du med fordel give den gas med alt ligefra fjer til palietter, glimmer og alverdens flotte farver. Du kan også vælge at lave en naturmaske af ting du finder ude i nature. Fx blade, agernhatte osv.


Vi vil så gerne se jeres fine masker. Så send dem gerne ind til os på admin@teigo.dk så får den måske en plads her på siden.


*Affiliate på Teigo.dk


Teigo.dk er tilknyttet et affiliatenetværk. Hvilket vil sige, at hvis man via et af linksne på siden klikker sig ind på en webshop og køber en varer, så får vi typisk et sted mellem 5-25% i kommission.


Du skal foretage dig noget aktivt andet end at klikke dig ind på siden og shoppe som du normalt ville.


Den pågældende side registrerer automatisk, at du kommer fra Teigo.dk og tildeler os kommission.

Copyright © All Rights Reserved Teigo.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend