Halloween maleark

Find dine tusser, farveblyanter, akvarelmaling, kridt eller andet frem og farvelæg vores halloween maleark. Vi har lavet 9 sjove ark, som du let kan printe ud og dekorere i de fineste farver.


Du kan finde sjove udklædte børn i deres halloweenkostumer. Uhyggelige spøgelser, der hjemsøger kirkegårde. Slik i lange baner, hekse, flagermus og meget andet. Der er rig mulighed for at slippe kreativiteten løs.

 

Malearkene er gratis og let at downloade og printe ud, så i er klar til at slippe kreativiteten løs. Sæt jer til rette ved bordet med en kop dejlig varm kakao med mashmellows og nyd en stillestund hvor i fordyber jer i farvelægningen. Hvilke fine farver mon slikket har? Det er altid sjovt at se hvordan stemningen i billederne kan ændre sig, alt efter hvilke farver man vælger at tegne eller male med. 


Send os gerne et billede af dine fine farvelægninger på: konkurrence@teigo.dk senest d. 31. novmeber 2021 - så trækker vi lod om en pose Halloween-slik iblandt de indsendte tegninger. Hvis vi må vil vi meget gerne have lov at dele jeres fine tegninger her på siden. Der trækkes lod blandt alle indsendte tegninger d. 1. november 2021. Husk at skrive navn og alder i e-mailen.


Rigtig god fornøjelse.