Halloween pynt

Halloween pynt til festen


Når man skal holde Halloween-fest er det om at sætte den helt rette stemning i hjemmet. Vi har prøvet at samle lidt inspiration til forskelligt pynt, som man kan pryde sit hjem med i anledningen af Halloween. Der er alt fra balloner til sejt service og en smule slikinspiration skal i heller ikke snydes for. 

Halloween ballonguirlande

Denne mega seje Halloween ballonbue består af 40 balloner i 8 forskellige designs. Derudover medfølger både edderkobber, spindelvæv-rosetter samt ballontape til opsætning. 


Her får du fyldt hjemmet godt op med spøgelser, edderkopper, flagermus og spindelvæv, så du kan skabe den helt rette stemning.

Halloween paptallerken

Tør du spise af en uhyggelig Halloweentallerken. Der findes mange flotte former og motiver at vælge imellem. Den til højre er vores favorit, da vi føler den skaber den helt rigtige Halloween-uhygge på bordet.

Konfetti til hele huset

Konfetti kan man sprede over hele huset. På borde, stole, reoler, kommoder osv. Her får du en blandet af uhyggelige flagermus, spindelvæv, dødningehoveder samt prikker og stjerner. 

Halloween papkrus

Nyd en farlig halloweendrik af nogle super seje papkrus. Der findes flere forskellige at vælge imellem, så du kan finde lige præcis dine favoritter.

Servietter til skræmmer

Find lige de servietter, der passer til dit halloweenbord. Der er mange forskellige at vælge mellem ligefra de lidt hyggelige af slagsen til de meget uhyggelige servietter.

Halloween Serviet med mumie og græskar motiv

Uhyggelige klamme øjne

Disse uhyggelige øjne kan ikke bare bruges til pynt, de kan også spises. De er lavet af blød vingummi og vil helt klart sprede uhygge til din fest. Hvem tør smage først?

Flagermus megasize ballon

Denne seje ballon er en megasize udgave af en flagermus og kan sprede uhygge i stuen imens i holder jeres fest.

Skelletslik

Der findes mange farlige skellethoveder, som man kan bruge til at forsøde sin fest med. Dem af slik i hvertfald. De kan købes i både søde, sure og stærke udgaver, så der er noget til alle smagsløg

Uhyggelige duge til bordet

Der findes et stort udvalg af duge, der kan skabe den rette stemning på dit bord. Der er rigtig mange muligheder for at finde en dug, der passer ind i netop dit Halloweentema.

Guirlande til væggen

Pryd dine vægge med forskellige Halloweenguirlander, som kan sætte scenen for en uhyggelig aften.


De findes med mange forskellige motiver. Græskar, hekse, spøgelser, edderkopper og meget mere.

Edderkopper og spindelvæv

Hvis der er noget, der kan sende et gys igennem de fleste, så er det når man får uventet besøg af en edderkop. Der er mulighed for at pynte op med masser af edderkopper og spind til Halloween, måske du formår at sætte et hvin igennem lokalet.

Græskar til pynt

Til Halloween kommer man ikke udenom græskar, så hvorfor ikke sørge for masser af græskar hist og her til din fest, så du kan sætte rammerne for en rigtig Halloween.