Halloween bøger

Halloween bøger du kan hygge dig med


Vi har samlet lidt inspiration til sjove, uhyggelige, skræmmende og spændende halloweenbøger, som du kan læse sammen med din familie. Du kan enten skabe din helt egen bog med MinBedsteBog eller dykke ned i andres forunderlige eventyr.

Din helt egen Halloween bog

MinBedsteBog har lavet det fedeste og sjoveste koncept, hvor du kan blive hovedperson i din egen bog sammen med dine bedste venner. 


De er netop kommet med deres Halloweenudgave hvor du går på opdagelse efter spørgelseshusets hemmelighed.

Villads fra Valby's uhyggelige halloween


Tag med Villads og hans venner på uhyggelig halloween rasletur. Det tager lidt tid for Villads at overbevise hans familie om, at det er en god idé, at gå ud og rasle. Det lykkes heldigvis, så kan kan komme ud og og rasle.

Halloween i Andeby

Tag til Halloween i Andeby med 13 uhyggelige historier. Det er helt nye historier, der er skabt til denne særudgave af en Halloweenbog. 


Kom i den helt rette uhygge-stemning med Anders And og hans venner.

Lille spøgelse holder halloween

Skovens dyr kommer aldrig og besøger det lille spøgelse på hans slot. Derfor beslutter han sig for at invitere alle hjem til halloween.


Bogen indeholder en sød historie samt små opgaver der inkluderer dit barn i læsningen.

Halloweenbogen af Emil Obel

Emil Obel, der er kendt fra Den Store Bagedyst, har lavet en super fin bog til Halloween. Den er spækket med uhyggeligt bagværk, idéer til hjemmelavet pynt, halloweendrikke og kostumer. 

Halloween Serviet med mumie og græskar motiv

Liva og Louis holder halloween

Bogen handler og Liva og Louis, der går rundt sammen med deres far og råber "Slik eller ballade" hos naboerne.