Halloween bøger

Halloween bøger du kan hygge dig med


Vi har samlet lidt inspiration til sjove, uhyggelige, skræmmende og spændende halloweenbøger, som du kan læse sammen med din familie. Du kan enten skabe din helt egen bog med MinBedsteBog eller dykke ned i andres forunderlige eventyr. Der findes et hav af Halloween bøger for børn, men vi har udvalgt lidt forskelligt, så i børn kunne finde en bog, der matcher lige netop jeres barn. Der er både uhyggelige historier og små hyggelige historier, der fortæller om de knapt så skræmmende halloween-historier.

Din helt egen Halloween bog

MinBedsteBog har lavet det fedeste og sjoveste koncept, hvor du kan blive hovedperson i din egen bog sammen med dine bedste venner. 


De er netop kommet med deres Halloweenudgave hvor du går på opdagelse efter spørgelseshusets hemmelighed.

Villads fra Valby's uhyggelige halloween


Tag med Villads og hans venner på uhyggelig halloween rasletur. Det tager lidt tid for Villads at overbevise hans familie om, at det er en god idé, at gå ud og rasle. Det lykkes heldigvis, så kan kan komme ud og og rasle.

Halloween i Andeby

Tag til Halloween i Andeby med 13 uhyggelige historier. Det er helt nye historier, der er skabt til denne særudgave af en Halloweenbog. 


Kom i den helt rette uhygge-stemning med Anders And og hans venner.

Lille spøgelse holder halloween

Skovens dyr kommer aldrig og besøger det lille spøgelse på hans slot. Derfor beslutter han sig for at invitere alle hjem til halloween.


Bogen indeholder en sød historie samt små opgaver der inkluderer dit barn i læsningen.

Halloweenbogen af Emil Obel

Emil Obel, der er kendt fra Den Store Bagedyst, har lavet en super fin bog til Halloween. Den er spækket med uhyggeligt bagværk, idéer til hjemmelavet pynt, halloweendrikke og kostumer. 

Halloween Serviet med mumie og græskar motiv

Liva og Louis holder halloween

Bogen handler og Liva og Louis, der går rundt sammen med deres far og råber "Slik eller ballade" hos naboerne.

Halloween på Galgebakken

En ny skræmmende halloween serie, hvor man følger 10 forskellige børns historier, når de fejre halloween på Galgebakken. Alle historierne foregår den samme dag. 


Bøgerne henvender sig til børn i alderen 9-14 år og hver bog er på 44 sider.

Disneys 5 Minutter i Halloween

Disney har samlet en bog med en masse små halloween-historier, som er perfekte som godnatlæsning. Hver historie varer omkring 5 minutter og henvender sig til børn fra 4 år og opefter. Mød en masse velkendte Disney-figurer som fx Pinoccio, Peter Plys, Tiana, Askepot m.fl. og dyk og tænk dig hen i deres spændende halloween-univers.

Halloween Serviet med mumie og græskar motiv

Felix og Åmanden

Et helt nyt Halloween gys udkommer i år, nemlig Felix og Åmanden. Bogen henvender sig til børn i alderen 6-12 år og handler om Felix, der kæmper med det danske sagnmonster Åmanden. Bogen er på hele 224 sider, så der er rig mulighed for at dykke ned i det spændende halloweenunivers. 

Majas Halloween

I bogen møder du Maja og Milla, der skal holde halloween og hygge med udskæring af græskarlygter sammen med deres mor. De møder en skræmmende rød djævel, som de flygter fra. Bogen har Lix 10 og let-tal 16. 

Halloween Helvede

I bogen følger man de 3 børn og katten Felix, som man måske kender fra bogen JuleFandens Hævn. Bogen foregår på halloweenaften, hvor det ikke kun er børn, der går rundt i gaderne.  Der er dømt ægte gys og gru når i læser denne bog.

Halloween Serviet med mumie og græskar motiv

Ulveungen Urds uhyggelige Halloween

I bogen møde man ulvehunden Urd, der er på jagt efter små blodduftende børn. Alt han møder er dog zombier, spøgelser og uhyggelige flagremus. 


Bogen er en hyggelig højtlæsningsbog fra 5 år og opefter.