Forårsstemning

Pludselig en morgen når du træder udenfordøren bliver du ramt af en helt særlig duft. Det er duften af forår. Du ved, at de kommende måneder byder på et grønnere Danmark og flere solskinstimer i døgnet.


Foråret i Danmark har det med, at kunne sprede nogle helt specielle stemninger. Duften er forår er svær at beskrive, men vi kender den alle sammen. Pludselig rammer duften, som er med til at bidrage til, at den magiske forårsstemning rammer en.


Det skønne ved Danmark er, at man aldrig kan vide sig helt sikker på om foråret reelt er kommet for at blive. Pludselig kan det skifte til efterårslignene vejr eller sne og så må foråret lade vente på sig. Det positive er så, at vi har noget at tale om. Uanset hvor vante vi danskere er med vejret skiften, så elsker vi, at lade os forarge af og tale om vejret.


I takt med foråret sniger sig ind over landet, så myldrer det op med ting fra skovbunden. Danmark bliver atter grøn og fyldt med smukke forårsblomster. Insekterne titter frem fra deres vinterskjul og fuglene kvidrer så snart de første solstråler spreder morgensol over landet.Skrevet d. 28. april 2019

Har du mærket forårsstemningen?