Påskeskattejagt

Gratis påskeskattejagt til børn

Hent vores gratis påskeskatte jagt til børn i alle aldre med 12 ledetråde, der leder jer på vej til skatten. Det er skønt at få brugt lidt krudt i påskedagene og vi håber derfor vores skattejagt kan bidrage til lidt sjov underholdning. Måske i gemmer en påskeæg eller en oplevelse, som barnet kan vinde når det når frem til det endelige gemmested.


Download og print ledetrådene nedenfor. Lim et stykke pap bagpå og klip dem derefter ud, så holder de lidt bedre. Du kan også klippe dem ud og efterfølgende laminere dem, så de holder til lidt hårdere vejr. Så er det tid til at gemme ledetrådene. Her er det super vigtigt at dit barn ikke står og holder øje med hvor du gemmer dem. Det er vores søn nemlig mester i og så ryger noget af det sjove. Husk ikke at gemme, dem første ledetråd, da den fortæller hvor barnet skal finde den 2. ledetråd. Gem en af gangen og husk at kigge på den forrige ledetråd for at vide hvor du skal gemme ledetrådene. 


Det meste af skattejagten foregår udendørs, så start derfor med at klæde jer på efter vejret. Giv derefter dit barn den første ledetråd og lad jagten begynde.