Efterårs bucket list
Efterårs bucket list

Efterårs Bucket List


Vi har lavet en sjov bucket list til dig, der gerne vil nå en helt masse i efterårsferien eller i løbet af efterårsmånederne. Du kan hente listen gratis og se hvor mange sjove ting du kan nå med din familie. Du har også mulighed for at sætte dig sammen med din familie og lave en bucket list i fællesskab. Det er en sjov måde at finde på ting at lave og holde styr på om man når alle de sjove ting, som man så gerne vil i løbet af efteråret.


På side 1 i arket finder i vores bud på en efterårs bucket list. Den indeholder alle de ting vi elsker at lave når efteråret melder sin ankomst. Efteråret er indbegrebet af hygge og smuk natur, der pludselig skifter farve til en masse forskellige farvenuancer. 


Det er ikke sikkert, at alle vores bud på aktiviteter passer ind i jeres familie. Derfor vil vi opfordre til, at i sammen laver lige præcis den bucket list, der passer til jer. Brug vore sedler på side 2 og skriv sammen de ting ned, som i ønsker at fylde jeres efterår med. Det kan både være med fokus på efterårsferien eller være igennem de mange efterårsmåneder. Klip derefter sedlerne ud, fold dem sammen og put dem i en dåse. Derefter kan i skiftes til at trække en seddel om dagen og gøre det, der står på sedlen.


Hvis man ikke kender ordet bucket list, så kan det bedst forklares som en slags to-do-liste indenfor en afgrænset rum tid. Mange bruger det til store begivenheder, som de gerne vil nå i hele deres levetid. Det kan fx være hvilke lande, de gerne vil nå at besøge rundt om en verden eller hvilke vilde ting, de gerne vil opleve. 


Vi vælger at skalere det lidt ned i dette tilfælde og blot fokusere på efteråret eller efterårsferien. Det er helt op til en selv hvordan man bruger en bucket list. 


  • God fornøjelse
Efterårs bucket list download