Halloween kostumer

Halloween kostumer til børn


I takt med at Halloween nærmer sig, er det blevet tid til at finde det perfekte kostume. Vores affiliatepartner* TemaShop.dk har alt du skal bruge til den perfekte halloweenudklædning. Nedenfor har vi samlet lidt inspiration til dig, så du kan gå på opdagelse i de mange kostumer. Uanset om du ønsker at være en sød lille djævel eller om du har tænkt dig, at gå all-in med det mest uhyggelige kostume du kan forestille dig. Temashop.dk* har alt ligefra søde græskarkostumer til skeletter, zombier, edderkopper, Day of the Dead, spøgelser, mumier, hekse, trolde flagermus, varulve og meget meget andet.


Der er noget magisk over, at påføre sig et kostume og træde ind i en anden verden. Du kan sminke dig, så ingen kan kende dig eller tage maske på og forsøge at skræmme folk omkring dig. Halloweenudklædning byder på mange forskellige looks, hvor du kan være ligepræcis det du har lyst til, det lader dig blive en helt anden for en stund. Find det perfekte kostume til din Slik eller Ballade færd, så du kan score en masse lækker halloweenslik.

Halloween Græskarkostume til de mindste

Når Halloween nærmer sig popper der græskarmænd op alle vegne. Klæd dit barn ud som et sødt lille udskåret græskar.


Kostumet fås til børn i alderen 1-3 år

Halloween Djævlekostume

Har du en lille djævel i hjemmet, så er det oplagt at iføre ham eller hende i dette søde djævlekostume. Kostumet kommer som heldragt.


Kostumet fås til børn i alderen 1-3 år.

Halloween Edderkopkostume

En sød lille edderkop, som er klar til slik-eller-ballade. Der er ikke noget som edderkopper, der har en magisk evne til at sprede uhygge. Denne lille en af slagsen, ser dog ganske ufarlig ud.


Kostumet fås til børn i alderen 1-4 år.

Halloween Flagremuskostume

Når man går forbi gadelygterne om aftenen, så kan man af og til spotte en flagremus. Dette fine kostume er til en sød baby, som man har lyst til at klæde ud som en nuttet kluntet flagremus.


Kostumet fås til børn i alderen 1-2 år.

Faverigt Heksekostume

Heksene dukker op hist og her til Halloween. Dette kostume gør dit barn til en farverig heks med høj hat og fin kjole.


Kostumet fås til børn i alderen 2-13 år.

Zombie Cheerleader kostume

Forklæd din datter som Zombie cheerleader med denne fine kjole med pom-poms. Makeuppen og andet tilbehør skal man selv stå for.


Kostumet fås til børn i alderen 4-12+ år.

Farligt Vareulvekostume

Her kan du skræmme en masse af dine venner med et farligt vareulvekostume, som indeholder både maske og dragt (handsker købes seperat). 


Kostumet fås til børn i alderen 5-16 år.

Græskar heksekostume

Sæt den helt rette halloweenstemning med dette sjove kostume. Heksekostumet med græskarudseende har noget magisk over sig og man kan forestille sig heksens halloweentryllerier.


Kostumet fås til børn i alderen 2-5 år.

Zombie Piratkostume

Dette uhyggelige zombie piratkostume kan skræmme alle og enhver på din tur rundt i kvarteret efter slik eller ballade.


Kostumet fås til børn i alderen 4-12+ år.

Halloween Gotisk pige

Med denne kjole og sorte paryk kan du skabe det perfekte gotiske look. 


Kostumet fås til børn i alderen 4-12 år.

Spøgelse med stort hovede

Dette sjove kostume giver dig et kæmpe spøgelseshovede, som kan sprede uhygge hvorend du går.


Kostumet fås til børn i alderen 11-13 år.

Ondskabsfuld klovn

Mange har mareridt om klovne og dette farlige kostume bidrager helt sikkert til de onde drømme. 


Kostumet fås til børn i alderen 7-14 år.

Det søde spøgelse

Er du ikke helt klar til et super uhyggeligt kostume, så kan du vælge at ikæde dig dette søde spøgelseskostume. Store søde øjne og et smil på læben, det bør ikke skræmme nogen.


Kostumet fås til børn i alderen 4-13 år.

Flagermus kostume

Dette fine flagermuskostume spreder både uhygge, men er også virkelig flot med den blå farve og flotte vinger.


Kostumet fås til børn i alderen 3-7 år.

Manden med leen

Dette uhyggelige manden med leen kostume er rigtig skræmmende med en blanding af et skellet og den farlige mand med leen, som jagter ens sjæl.


Kostumet fås til børn i alderen 3-12 år.

Frankenstein

Er du fanget af en gal Frankenstein, så er dette det perfekte kostume. Øv din gang, så du går ligesom Frankenstein. Du skal vist også have fundet de dybe lyde frem, hvis du skal kopiere Frankensteins stemme.


Kostumet fås til børn i alderen 5-10 år.

Porcelænsdukke kostume

Dette smukke kostume får dig til at ligne en porcelænsdukke af den fineste slags. Med den rette makeup kan du skabe det helt perfekte porcelænslook, så du kan gå ud i natten efter slik eller ballade.


Kostumet fås til børn i alderen 4-12 år.

Day of the Dead brud

Super fint Day of the Dead brud børnekostume som kan sprede uhygge og få hårene til at rejse sig. Super fint kostume, som kan suppleres med en flot ansigtsmaling.


Kostumet fås til børn i alderen 4-16 år.

Halloween kostume børn


Ovenfor har vi samlet halloween kostumer til drenge og halloween kostumer til piger, som kan hjælpe dig med den helt rette inspration.


Ønsker du at iklæde dit barn et fint græskarkostume, som skaber den helt rigtige efterårsstemning eller er i mere til de helt uhyggelige kostumer, som skræmmer livet af de andre børn. Hos Teigo.dk elsker vi, at man kan træde ind i halloweens forunderlige univers af sjove figurer og skræmmende personligheder. Tag på eventyr, som en helt ny person for en nat imens du samler slik ind, når du går fra dør til dør og råber "Slik-eller-ballade".