Halloween

Indeholder reklamelinks*

Halloween stemning

Halloween traditionerne har ramt Danmark for fuld styrke og hvert år vokser Allehelgensaften og flere og flere traditioner kommer til. Det er et hyggeligt afbræk midt i det blæsende efterår, hvor vi har mulighed for at skabe en hyggelig form for uhygge i vores små hjem. Allehelgensaften falder altid d. 31. oktober og i følge folkesagnene er det aftenen hvor hekse, spøgelser og mørkets magter slippes løs. 

HALLOWEEN SLÅ ET GRÆSKAR

Er du klar til at udfordre familien eller vennerne i hvem, der først får tegnet et græskar. Vi har lavet et sjovt spil til Allehelgensaften.

HALLOWEEN JAGT

Tag varmt tøj på og gå en tur med familien i kvarteret. Se hvem, der kan spotte flest af de kendte halloween ting.

SKELLETSKATTEJAGT

Gå på jagt sammen med dine venner eller familie og saml alle knoglerne, så i til sidst har samlet et fuldkomment skellet. 

Halloween traditioner

HALLOWEEN GAVESPIL

Kæmp med familien om hvem, der først får 10 gaver og vinder spillet. Vi har skruet lidt op for pakkelegen, som du kender den.

FARVELÆG UHYGGELIGE HALLOWEEN MOTIVER

Hent vores gratis maleark og slip kreativiteten løs. Vi har samlet lidt forskellige uhyggelige motiver.

KOSTUMER TIL HALLOWEEN

Få inspiration til dit halloween-kostume. Vi har samlet et udvalg af uhyggelige, sjove og farlige kostumer, som du og familien kan hoppe i til halloween.

SLIK ELLER BALLADE?

Vi har lavet en sjov lille leg, som du kan hygge dig med sammen med venner og familie. Er du heldig at nuppet et stykke slik eller er der dømt ballade?

Græskarlanterner


Græskarlanterner bliver også kaldt for græskarmænd. Det er et udhulet græskar, hvor man skær et uhyggeligt ansigt eller en uhyggelig figur i. Herefter placeres et lys i lanternen ved mørkets frembrud. I gamle dage tændte man lys for, at skræmme det onde væk. Man troede på at lys vandt over de mørke kræfter. I dag bruges lanterne til at skræmme hekse og spøgelser væk. Derudover skaber de i hyggelig form for uhygge i kvarteret.

Udklædning til Halloween


På Allehelgensaften, troede man på at alle onde ånder kom tilbage til jorden. Folk håbede på at kunne møde spøgelser og hekse, hvis de forlod deres hjem, netop denne aften. For ikke at blive genkendt begyndte folk at bære masker når de forlod deres hjem på Allehelgensaften, således at de onde ånder ikke ville tro at de var almindelige dødelige mennesker. De forsøgte at ligne ligesindede spøgelser og uhyggelige figurer. Det er også derfor, at den klassiske Halloweenudklædning er som vampyrer, spøgelser, djævle, zombier, hekse og lignende.

*Affiliate på Teigo.dk


Teigo.dk er tilknyttet et affiliatenetværk. Hvilket vil sige, at hvis man via et af linksne på siden klikker sig ind på en webshop og køber en varer, så får vi typisk et sted mellem 5-25% i kommission.


Du skal foretage dig noget aktivt andet end at klikke dig ind på siden og shoppe som du normalt ville.


Den pågældende side registrerer automatisk, at du kommer fra Teigo.dk og tildeler os kommission.

Copyright © All Rights Reserved Teigo.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend