Påskehuskespil

Gratis påskehuskespil til børn

Vi har lavet et gratis huskespil til børn med påsketema, som vi håber i kan få glæde af i påskeferien. Huskespil er også kendt som memorygame, som handler om at have hukommelsen i orden samt en smule held. Brikkerne har velkendte påskemotiver, så i kommer i den rette stemning.


Når i har printet de 2 ark skal i finde saks, lim og pap frem, så er i klar til at lave spillet færdigt derhjemme. Hvem husker bedst? Spil mod familie, venner eller pædagogen og se hvem af jer, der kan score flest stik. 


Det er vigtigt, at lave brikkerne så ens som muligt, så vælg derfor pap i samme farve, så man ikke kan kende forskel på brikkerne. Såfremt i spiller med mindre børn, så kan i med fordel nøjes med at anvende halvdelen af brikkerne. På den måde er der ikke nær så mange kort, der skal huskes og succenen med spillet bliver større for barnet. Såfremt i er superstjerner til memorygames, så kan i også tilføje jeres egne brikker. Tegn jeres yndlngs fastelavnsmotiver og byd ind med ekstra brikker, så sværhedsgraden sættes op.


Spillet indeholder alle de velkendte påskemotiver, fine forårsblomster, der titter frem omkring påsketid samt dyr i kan finde på denne årstid.


Vi håber i får en hyggelig stund med vores huskespil.