Slå en halloweenhistorie

Slå en Halloween historie og slip fantasien løs.


Vi har lavet en sjov lille halloweenleg, hvor i sammen med jeres børn kan skabe jeres helt egen halloweenhistorie. Det eneste i skal bruge er en terning og jeres fantasi. Det er også en sjov leg, som kan bruges i børnehaven, SFO'en eller i de mindre klasser i skolen. 


Roll-a-story har været populært i både england og USA og nu har vi lavet vores egen version, så i kan skabe en uhyggelig halloweenhistorie. Det eneste i skal gøre er, at printe de 3 sider, finde noget at skrive med samt en enkelt terning. Så er i klar til at gå igang. 


På side 2 har vi lavet vores version af en historie, hvor i blot skal indsætte de sætninger i slår jer til med terningen. I kan også vælge selv at slippe kreativiteten løs på side 3 og skrive jeres helt egen historie udfra de ting terningen kommer frem til.


Start fra en ende af:


  1. Med første slag kommer i frem til det tidspunkt hvor historien finder sted. Det kan fx være ved fuldmånetid, til halloween aften eller for længe længe siden.
  2. Med anden slag finder i jeres hovedperson. Det er typisk lidt uhyggeligt nu hvor, der er tale om en halloweenhistorie.
  3. Med tredie slag finder i ud af, hvilket sceneri historien skal finde sted. Det kan være på en kirkegård, i et hjemsøgt slot osv.
  4. Med fjerde og sidste slag bestemmer i konflikten i historien. Måske din bedste ven er blevet væk? eller måske skal du igang med at løse et hemmeligt uhyggeligt mysterium.


- God fornøjelse