Påskebesøg i Zoo

Nu er pandaerne Xing Er og Mao Sun endelig klar til at få besøg af dig og din familie. Derfor er det oplagt at bruge en af påskedagene til at besøge de to nuttede bamser.


Zoologisk have byder altid på masser af sjove oplevelser for familien og nu da de 2 pandaer er kommet til, er det tilføjet endnu en til samlingen.


Der er sket rigtig meget i Zoologisk have de seneste år og det er en fornøjelse at se de mange nye anlæg, som dyrene nu kan boltre sig i. Det har også gjort det lettere for dig og familien, at komme endnu tættere på dyrene.


Sjældent har nogen fået så meget medieomtale som de to verdensstjerner fra Kina. Derfor er det også en oplevelse værd at kigge forbi det fine nye pandaanlæg. Pandaanlægget er tegnet af Bjarke Ingels Group og Schønherr Landskabsarkitekter, som har rejst til og fra Kina for at hente inspiration.


Udover det nye pandaanlæg er der masser af andre spændende ting, at opleve, når man besøger Zoo med sine børn.


Zoo safari legeplads


Zoologisk have har for nyligt bygget en helt ny kæmpe legeplads, som er placeret lige ved børnezoo. Man har valgt at bevarer de 2 ikoniske oplevelser i form af løbebanen, hvor man kan løbe om kap med havens dyr samt kaninhøjen, hvor man kan gå på udkig efter kaninerne.


Derudover er der kommet en afrikansk safarioplevelse til, hvor man kan være omgivet af de rigtige afrikanske dyr.


Legepladsen er lavet, så der er plads til både store og små børn. Navnet på den nye fine legeplads, er fundet via en afstemning på Facebook og den er passende blevet kaldt Zoofari legepladsen.


Børnezoo

 

Når man besøger børnezoo, har hele familien mulighed for at komme helt tæt på flere af dyrene. Både grise, heste og køer har man ofte mulighed for at klappe eller ae. Man kan også være heldig at opleve når dyrepasserne træner agility med både heste og grise.

 

Et af de helt store hits er de afrikanske dværggeder, som børnene har mulighed for at klappe og røre ved. Især når de har små gedekid, som nuttede fjumrer rundt i anlægget.

 

I påsken er der mulighed for at komme helt tæt på kyllingerne. Mellem 11.30-12.30 og 13.30-14.30 vil der være mulighed for at holde en lille kylling.


I påsken har Zoologisk have ekstra længe åbent. Du kan nemlig besøge haven fra 9.00 - 20.00.

Skrevet d. 13. april 2019

Tag på påskebesøg i Københavns Zoo