Efterår

Efterårshygge med Teigo.dk

Man ved efteråret nærmer sig, når bladende i skoven skifter de forårs- og sommergrønne nuancer ud med fine orange, brune og røde farver. Vinden begynder at suse med kold luft og de varme drikke flytter ind som hyggeritual på en kold efterårsdag. Man finder det varme tøj frem, hyggesokkerne og en dejlig varm hue, som man kan trække ned over ørerne. Efteråret er en skøn tid, som byder på masser af hyggelige stunder med familien. Vi har samlet lidt inspiration herunder til hvordan i kan nyde efteråret sammen.

EFTERÅRS-BINGO

Tag hele familien med i skoven og gå på opdagelse efter alle efterårets kendetegn. Vi har lavet en bingoplade til dig, som du let kan printe og tage med på tur.

HALLOWEEN JAGT

Tag varmt tøj på og gå en tur med familien i kvarteret. Se hvem, der kan spotte flest af de kendte halloween ting.

SKELLETSKATTEJAGT

Gå på jagt sammen med dine venner eller familie og saml alle knoglerne, så i til sidst har samlet et fuldkomment skellet. 

EFTERÅRS BUCKET LIST

Find inspiration til dit efterår med vores Bucket list eller sæt dig sammen med familien og lav jeres helt egen bucket list med alle de ting, i ønsker at nå i løbet af efteråret.

FARVELÆG UHYGGELIGE HALLOWEEN MOTIVER

Hent vores gratis maleark og slip kreativiteten løs. Vi har samlet lidt forskellige uhyggelige motiver.

HALLOWEEN SLÅ ET GRÆSKAR

Er du klar til at udfordre familien eller vennerne i hvem, der først får tegnet et græskar. Vi har lavet et sjovt spil til Allehelgensaften.

KOSTUMER TIL HALLOWEEN

Få inspiration til dit halloween-kostume. Vi har samlet et udvalg af uhyggelige, sjove og farlige kostumer, som du og familien kan hoppe i til halloween.

SLIK ELLER BALLADE?

Vi har lavet en sjov lille leg, som du kan hygge dig med sammen med venner og familie. Er du heldig at nuppet et stykke slik eller er der dømt ballade?

HALLOWEEN GAVESPIL

Kæmp med familien om hvem, der først får 10 gaver og vinder spillet. Vi har skruet lidt op for pakkelegen, som du kender den.