Gratis opgaver

Gratis opgaver og sjov for børn

Denne side indeholder et overblik over alle vores gratis opgaver til børn, som i kan hente og printe til eget brug. Vi vil løbende udvide med flere og flere opgaver, skattejagter, bingoplader, sjove quizzer og opgavehæfter. Da i selv kender jeres børn bedst, har vi valgt ikke at sætte alder på opgaverne. Ældre børn kan måske klare alle opgaverne alene, imens yngre børn kan løse opgaverne sammen med forældre eller bedsteforældre. Vi håber i kan få glæde af dem.                                       - God fornøjelse fra Teigo.dk


SKIFERIE-BINGO

Står skiferien for døren, så er det oplagt at kigge forbi og printe din helt egen skiferie-bingoplade. Så er du klar til at udfordre familien på jeres tur.

VINTEROPGAVEHÆFTE

Hent dit gratis vinteropgavehæfte i dag, så er i klar til hygge i vinterhalvåret. Hæftet er perfekt hvis i skal underholde jeres børn i vinterferien.

TÆL KATTE OG HUNDE

Øvelse gør mester. Hvor mange hunde og katte kan du tælle dig frem til i denne opgave. 1, 2, 3... tæl højt eller tag fingrene i brug for at holde styrpå antallet.

PÅSKE-BINGO

Gå på opdagelse i naturen med familien med vores påskebingoplade. Hvem får først pladen fuld? Måske mor og far sætter et påskeæg på højkant.

DE 5 SANSER

Her finder du en lille opgave, hvor barnet skal udforske sine egne sanser. Hvis dit barn endnu ikke kan skrive, så brug arket som inspiration til at skabe en samtale omkring barnets 5 sanser.

EFTERÅRS-BINGO

Tag familien under armen og tag et smut ud i det danske efterår. Her kan i gå på opdagelse efter alle de ting i kan se på bingo-pladen, som vi har lavet til jer.

FASTELAVNSMALEARK

Hent dine gratis print-selv maleark med fastelavnsmotiver. Find tusser, farveplyanter eller maling frem og lav fine kreative kunstværker sammen med familien.

FARVELÆG FASTELAVNSMASKER

Er du i det kreative hjørne og har du lyst til at farvelægge dine helt egne fastelavnsmasker? Så har vi lavet nogle printvenlige skabeloner, så du let kan komme i gang.

MATEMATIK MED FUGLE

Øv dig i at regne. Løs disse små regnestykker, som tager udgangspunkt i søde små fugle. Skriv det rigtige resultat i den hvide boks.

PÅSKEOPGAVEHÆFTE

Vi har samlet en masse sjove opgaver, som i kan hygge med sammen med jeres barn i påskedagene. Hæftet kan hentes gratis til print og har til formål at bidrage til skønne stunder.

FRUGT ELLER GRØNTSAG?

Det kan være svært at skældne mellem frugter og grøntsager. Brug dette ark til at tale om farve, smag, konsistens og facon.

HALLOWEEN OPGAVEHÆFTE

Elsker i at skabe hygge omkring den uhyggelig højtid Halloween, så prøv vores nye opgavehæfte. Der er masser sider med sjov, som i kan hygge jer sammen omkring.

SKATTEJAGT I HJEMMET

Skab din egen skattejagt i hjemmet med vores 10 gratis ledetråde. Så snart ledetrådene er gemt godt og skatten er placeret, så kan jagten begynde.

MONSTERTÆLLEBOG

Lær de 10 monstrer at kende og tæl deres kropsdele. Øv jer i at tælle sammen og skriv det korrekte svar i boksen ved hver kropsdel. Kig forbi og se mere.

PLIGTER I HJEMMET

Lad dine børn hjælpe til med pligterne i hjemmet. Det kan være små ting, som gør, at barnet føler det bidrager til fællesskabet. Brug dette skema til at holde styr på opgaverne.

FORÅRS-BINGO

Gå på opdagelse i naturen med vores forårs-bingoplade. Kan du spotte alle tingene på pladen. Det gælder om, at have øjnene åbne og være heldig, hvis man skal have pladen fuld.

Rul og fortæl om dig selv

RUL OG FORTÆL

Lær hinanden bedre at kende i familien, skolen, børnehaven eller SFO'en. Med denne sjove leg får i mulighed for at fortælle lidt om jer selv, som de andre ikke vidste.

EFTERÅRSOPGAVER

Efterårsopgavehæfter med en masse sjove opgaver til dit barn. Find tusser eller farveblyanter frem og sæt jer sammen for at løse dette opgavehæfte.

EFTERÅRSTÆLLEHÆFTE

1,2,3 - skal dit barn lære at tælle? Så hent vores gratis efterårstællehæfte med opgaver, der gør at dit barn lærer tallene. Skab en hyggelig stund sammen.

Gratis Opgaver, Lege og Sjov: Inspiration til Hele Familien!


Leder du efter sjove og gratis aktiviteter for børn og voksne?


Her på siden finder du et væld af gratis opgaver, lege, spil og andet sjov, der kan underholde og engagere hele familien. Vi tilbyder:


Populære bingoplader:


  • Forårsbingo: Oplev forårets magiske forvandling med en spændende bingoplade. Find de første blomster, hør fuglesang og spot insekter på din tur i naturen.
  • Zoologisk Have Bingo: Gør din tur til Zoologisk Have endnu mere spændende med en bingoplade. Find elefanter, løver, giraffer og mange andre fascinerende dyr.


Flere sjove opgaver:


  • Kreative opgaver: Udforsk din kreative side med tegning, maling, origami og andre sjove aktiviteter.
  • Læringsopgaver: Udfordr din hjerne med quizzer, gåder og andre spændende opgaver.
  • Udendørsaktiviteter: Kom ud i naturen med skattejagter, geocaching og andre sjove aktiviteter.


Vi tilbyder:


  • Gratis indhold: Alle opgaver og aktiviteter på siden er helt gratis at downloade og bruge.
  • Nyt indhold: Vi udvider løbende vores udvalg med nye opgaver og aktiviteter.
  • Inspiration: Find inspiration til sjove og lærerige aktiviteter for hele familien.


Besøg os i dag og find den perfekte aktivitet til din næste familiedag!