Gratis opgaver

Gratis opgaver og sjov

Denne side indeholder et overblik over alle vores gratis opgaver, som du kan hente og printe til eget brug. Vi vil løbende udvide med flere og flere opgaver, skattejagter, bingoplader, sjove quizzer og opgavehæfter. Da i selv kender jeres børn bedst, har vi valgt ikke at sætte alder på opgaverne. Ældre børn kan måske klare alle opgaverne alene, imens yngre børn kan løse opgaverne sammen med forældre eller bedsteforældre. Vi håber i kan få glæde af dem.                                       - God fornøjelse fra Teigo.dk


HALLOWEEN OPGAVER OG INSPIRATION

Kig forbi vores Halloween univers hvor vi har samlet en masse gratis opgaver, spil og sjov. Du finder også inspiration til den spændende højtid.

DE 5 SANSER

Her finder du en lille opgave, hvor barnet skal udforske sine egne sanser. Hvis dit barn endnu ikke kan skrive, så brug arket som inspiration til at skabe en samtale omkring barnets 5 sanser.

TÆL KATTE OG HUNDE

Øvelse gør mester. Hvor mange hunde og katte kan du tælle dig frem til i denne opgave. 1, 2, 3... tæl højt eller tag fingrene i brug for at holde styrpå antallet.

PÅSKE-BINGO

Gå på opdagelse i naturen med familien med vores påskebingoplade. Hvem får først pladen fuld? Måske mor og far sætter et påskeæg på højkant.

EFTERÅRS-BINGO

Tag familien under armen og tag et smut ud i det danske efterår. Her kan i gå på opdagelse efter alle de ting i kan se på bingo-pladen, som vi har lavet til jer.

FRUGT ELLER GRØNTSAG?

Det kan være svært at skældne mellem frugter og grøntsager. Brug dette ark til at tale om farve, smag, konsistens og facon.

MATEMATIK MED FUGLE

Øv dig i at regne. Løs disse små regnestykker, som tager udgangspunkt i søde små fugle. Skriv det rigtige resultat i den hvide boks.

PÅSKEOPGAVEHÆFTE

Vi har samlet en masse sjove opgaver, som i kan hygge med sammen med jeres barn i påskedagene. Hæftet kan hentes gratis til print og har til formål at bidrage til skønne stunder.

SKATTEJAGT I HJEMMET

Skab din egen skattejagt i hjemmet med vores 10 gratis ledetråde. Så snart ledetrådene er gemt godt og skatten er placeret, så kan jagten begynde.

Rul og fortæl om dig selv

RUL OG FORTÆL

Lær hinanden bedre at kende i familien, skolen, børnehaven eller SFO'en. Med denne sjove leg får i mulighed for at fortælle lidt om jer selv, som de andre ikke vidste.

PLIGTER I HJEMMET

Lad dine børn hjælpe til med pligterne i hjemmet. Det kan være små ting, som gør, at barnet føler det bidrager til fællesskabet. Brug dette skema til at holde styr på opgaverne.

FORÅRS-BINGO

Gå på opdagelse i naturen med vores forårs-bingoplade. Kan du spotte alle tingene på pladen. Det gælder om, at have øjnene åbne og være heldig, hvis man skal have pladen fuld.

Gratis opgaver, lege og sjov.


Her på siden finder du forskellige gratis opgaver, lege, spil og andet sjov. Vi har især et par populære bingo-plader, som er gode at tage under armen når man skal på opdagelse rundt om i det danske land. Vi forsøger hele tiden, at komme med nyt indhold i takt med tiden tillader det. Kig forbi og find lidt sjov inspiration til dig og din familie.