Skovtursbingo

Skovturs-bingo med familien

Vil du med en tur i skoven? Så tag denne bingoplade med i tasken og hav en sjov dag med familien, hvor i ser hvem, der kan finde flest ting på pladen.


Print din bingoplade, pak tasken og tag på skovtur med familien. Her gælder det om at spotte så mange ting på pladen som muligt. Det er om at holde øjne og ører åbne når man bevæger sig rundt i den smukke skov. 


Måske, der kommer en præmie på højkant. Det kan fx være, at den der vinder får lov at vælge hvilken film i skal hygge med når i kommer hjem eller hvilket brætspil i skal spille. Det kan også være at præmien byder på lidt til den søde tand. Kun fantasien sætter grænser når der skal udvælges en god gevinst.


Imens i går på opdagelse kan i tale om alle de ting i ser. Måske årstiden ikke tillader at finde alle ting på pladen. Alle de fire årstider er meget tydelige i skoven, hvor farverne skifter konstant. Det er så fint, at se hvordan skoven og dyrelivet tilpasser sig de forskellige årstider.


Klik dig til bingo-pladen ved, at klikke på billedet eller linket nedenunder.


- God jagt


Tip til dig !


Du kan også vælge at bruge din bingoplade som huskespil.


Kig på pladen 1 minut og forsøg at huske så mange ting på pladen som muligt.


Giv derefter pladen til mor, far eller en ven og lad dem holde status på hvor mange ting du får rigtigt. Det gælder om at remse så mange ting op som muligt, som du kan huske på pladen.