Ønskeliste til teenageren

Ønskeliste til teenageren


Det kan være svært at finde på gode ønsker til den kræsne teenager, der stort set har alt. Her har vi forsøgt at samle nogle af de mest populære ønsker til teenageren, der har alt. 


Gaveønskerne kan selvfølgelig variere fra teenager til teenager alt efter om det er fest med vennerne, sport, computer, musik eller mode, som teenageren går op i. Vi har valgt at lave en samlet liste med ønsker, da det ofte kan være de samme ting både piger og drenge ønsker sig.


Apple Airpods 2 - 2019


Ingen tvivl om at Airpods 2 fra Apple vil bringe glæde i ethvert teenage-hjerte som sværger til iPhone. Det gør det super let at få musik i ørerne, fordybe sig i en lydbog eller blot lukke mors og fars snakken ude med en sjov youtube-video på mobilen.
Oplevelser


Uanset om du har en teenagepige, som du kan glæde med en spatur eller chokoladebrunch med veninderne eller en teenagedreng, der er mere til virtual reality eller en tur i en vindtunel, så findes der et utal af muligheder når det kommer til oplevelsesgaver. Klik dig igennem det spændende univers af muligheder og find lige præcis det, der passer til din teenager.


Football Manager 2020


Såfremt din teenager er bidt af fodbold og gaming, så er Football Manager 2020 det perfekte bud på en gave. Spillet er netop udkommet og står rigtig højt på manges ønskeliste.

Træningsudstyr


Såfremt din teenager er aktiv, så er der helt sikkert en eller anden form for træningsudstyr eller tøj på ønskelisten. I den alder jagtes ofte det sidste nye lækre gear. Nedenfor findes et link til en side, som altid har skarpe priser på lækkert sportsudstyr.

Et nyt ur


Findes der noget mere smukt end et ur til at pryde håndledet. Uanset om der er tale om et feminint ur eller et råt og maskulint ur, så er et ur med til at skabe et helt specielt look. Du må hellere høre teenageren om smag, så du ved hvilken type ur du går efter. Nedenfor finder du et link til en side, der sælger ure og gaveæsker med ure og smykker.

Playstation 4 slim


Hvis ikke din gamerglade teenager allerede ejer en Playstation 4, så er vi sikrer på, at det står på ønskelisten. Den kan bidrage til mange mange timers underholdning og er svær at komme udenom.

El-løbehjul


I 2019 blev de lovliggjort på de danske cykelstier, så nu er El-løbehjul for alle, der gerne vil fra A til B på en sjov måde. Til teenageren, der ikke gider cykle, så er dette en ideel gave.

Hjemmefitness


Det er ikke alle, der kan få slæbt sig selv afsted i Fitnesscenteret. Derfor kan det være rart med noget professionelt udstyr, derhjemme, så man kan træne i fred og ro og præcis når tiden er der. Der findes en masse fedt udstyr man kan give i gave og det vil helt sikkert bringe glæde hos en træningsentusiast.