Ønskeliste til mors dag

Indeholder reklamelinks*

Mors dag - ønskelisteinspiration


Her på siden har vi forsøgt at samle lidt mors dag inspiration til dig, der gerne vil vise din mor, at hun er noget helt særligt. En gang om året på mors dag ligges der op til at gøre lidt ekstra.


Det kan være svært at finde på ønsker eller vide præcis hvilken særlig gave man skal give. Derfor har vi samlet lidt gaveinspiration nedenfor, så det bliver lettere for dig at finde den helt perfekte gave til din mor.

Personlig gave i chokolade


De fleste mødre elsker chokolade, så hvorfor ikke give din mor en helt speciel hilsen skrevet med chokolade. Der er mulighed for at gøre gaven personlig og udover chokoladen, så følger, der en fin rose med. 
Gavekurv fra NORU


Du kan både købe en personlig gavekurv som du selv sammensætter eller du kan lade andre klare arbejdet for dig.


Hvis der skal lidt ekstra forkælelse ind i din mors liv er der rig mulighed for at fejre hende med nogle lækre specialiteter. Alt lige fra chokolade, slik, te, kaffe eller delikatesser til madlavningen.


Massage


Det kan være super hårdt, at være mor og af og til har kroppen brug for at hvile. Derfor er et gavekort til massage en helt perfekt gave. Din mor får fred og bliver forkælet med dejlig massage.


Der findes en masse forskellige varianter. Book fx Thaimassage, Hot Stone massage, aromamassage eller noget helt fjerde.


Plakat til mor


Giv en fin mor plakat fra Citatplakat.dk som din mor kan glæde sig over hver gang hun ser på den. 


Plakaten er den perfekte måde at fortælle din mor præcis hvad hun betyder for dig. Se udvalget af plakater tilegnet mor via linket nedenfor.


En tur i Spa


Ahhh... her er en gave som mor virkelig vil nyde. En dag i spa eller måske et spaophold. En ting er sikkert. Din mor har brug for at slappe af og en tur i spa er en helt fantastisk måde, at slappe af på. Det kan være alt fra et ophold hos Ystad Saltsjöbad eller en spadag hos Ni'mat.


Der findes utrolig mange forskellige oplevelser, find din gave via linket*.


En smuk buket blomster


En smuk buket blomster bringer altid glæde. Du har mulighed for at få en buket leveret lige til døren, så du kan overraske din mor. Kender du hendes yndlingsblomster eller farver, har du selv mulighed for at præge buketten med lige netop det du ved din mor elsker. 


Du har også mulighed for at kombinere blomsterne med lidt lækker chokolade.


Kay Bojesen træfigurer


Hvis din mor er glad for Kay Bojesen, så er der rig mulighed for at give hende en ny figur til samlingen. Det kunne fx være den nye Pandabjørn, der er lavet i samarbejde med WWF. 


Det kunne også være en af de klassiske figurer aben, gravhunden, elefanten, kaninen eller bjørnen.ByRavn læderprodukter


ByRavn sælger en masse personlige og finde læderprodukter. Du kan blandt andet glæde din mor med en fin nøglering eller keyhanger. Man kan i øjeblikket få 20% rabat på sitet på udvalgte produkter såfremt man bruger koden MOR2020


ByRavn giver dig mulighed for er personalisere dit produkt med både egen tekst og valg af farve.


Garn til strikkeentusiasten


Nyder din mor at strikke, hækle eller brodere, så står der helt sikkert ofte garn på ønskelisten. Det er altid skønt med noget nyt lækkert kvalitetsgarn. Kender du ikke din mors smag eller favoritter, så kan du give hende et gavekort til køb af garn, så hun selv kan gå ind og vælge lige præcis det hun ønsker sig.


Både garn, andre hobbyartikler og gavekort kan bestilles via Rito.dkGavekurv med lækkerier


Forkæl din mor med en gavekurv fra Delikatessehuset fyldt med lækkerier. Der er mulighed for at vælge en gavekurv, der passer til dit budget og som falder perfekt i din mors smag. 


Du har også mulighed for at sammensætte din egen gavekurv og håndplukke præcis de lækkerier du ved din mor elsker.Parfume, creme eller makeup


De fleste kvinder elsker at blive forkælet med en ny parfume, en plejende lækker creme eller ny makeup, der får hende til at stråle.


Beautymarkedet fornyr sig konstant, så det er helt sikkert muligt at finde en skøn forkælelsesgave til din mor, som hun ikke allerede ejer. 


Måske kender du hendes smag eller også kan du lade dig inspirere.


Lækker te eller kaffe


Glæd din mor med lækker te eller kaffe. Der findes et hav af varianter. Prøv fx fuldmåne Te fra Chaplon, som vist på billedet. Den er både sød og forfriskende med smag af lakrids og citrus.


Hvis din mor er mere til kaffe, så glæd hende med Farm Mountain Coffee hvor embalagen prydes med billeder af de smukke kaffebønner. 


Gavekort til en madoplevelse


Giv din mor en skøn oplevelse med et gavekort til en spiseoplevelse. En oplevelse hun kan dele med en nær ven eller familien. Det kunne fx være en brunch, en dejlig middag eller noget helt tredje. 


Lad dig inspirere til lige netop den oplevelse, der passer perfekt til din mor.Vinsmagekasse


Nyder din mor et godt glas rødvin, hvidvin eller rosévin, så kunne det måske være en idé at glæde hende med en smagekasse.


Der er selvfølgelig mulighed for at sammensætte vine fra hendes yndlings distrikter, druer m.m., men du kan også vælge en af de allerede sammensatte smagekasser.


Gavekort til tøjforkælelse


Hvis din mor elsker nyt tøj, så giv hende mulighed for at shoppe lidt lækkert nyt til gardaroben. 


Hos ByHusted har du mulighed for at købe et gavekort, så de mor selv kan vælge lige det, der falder i hendes smag.


Siden byder både på tøj til hverdag, fest og fritid og lader sig inspirere af tidløstdesign med fine små detaljer.


Smukke smykker


De fleste kvinder elsker smukke nye smykker. Der er mulighed for at give en personlig gave i mange forskellige prisklasser. Giv fx et enkelt lille armbånd, øreringe eller en smuk halskæde. Du har også mulighed for at få lavet indgravering, så din mor får en gave, som du har været med til at give et personligt touch. 


Vi er personligt vilde med det smukke smykker fra Sif Jakobs Jewellery.Personlig fotoplakat


Hos Plakattrykkeren.dk er der et hav af muligheder for at lave en helt personlig plakat til din mor. Saml de bedste billeder fra familien, billeder, der varmer indeni og skab en helt unik plakat, som du kan glæde din mor med til Mors Dag.


Det er tid til at slippe kreativiteten løs og skabe et minde for livet.Bagekursus til den bageglade


Ønsker du at give din mor en helt særlig oplevelse. Nyder hun at bage, men vil gerne have nye tips til teknikker og arbejdet med surdej. Så er et bagekursus en helt fantastisk gave.


Der findes flere forskellige muligheder. Hos Meyers Madhus, Tim Vladimirs Køkken, Birks køkken eller hos Karoline Trier.


Ideal of Sweden mobilcover


Trænger din mor til et nyt cover til mobilen, så laver Ideal of Sweden nogle af de smukkeste covere. Det er nærmest som et smykke til mobilen, som får den til at se chick ud og matche din mors smukke personlighed.


Der findes et væld af forskellige covers, så der er noget for enhver smag.Fuglehus eller redekasse


Er din mor "dus med himlens fugle" så glæd hende med en gave til haven. Der findes en del forskellige fuglehuse, redekasser og foderstationer, som vil kunne pynte i haven. 


Fuglene vil blive mindst ligeså glad for denne gave som din fugleglade mor.


AYTM vase


Glæd din mor med en utrolig smuk vase fra AYTM. Den fås i mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde en, der passer perfekt ind i din mors hjem. 


Vasen kan bruges til alt ligefra blomster, planter, dekoration, lys eller til slik.Mors dag fejres i Danmark, hvert år, den 2. søndag i maj måned og bar oprindeligt navnet Moders Dag. Dagen stammer oprindeligt fra USA, hvor den blev opfundet i 1872 af Julia Ward Howe, der var kvindevalgrets forkæmper og forfatter. Senere fik Anna Marie Reeves Jarvis idéen til at indføre en national mindedag for mødres hårde arbejde. Dog lykkedes det hende ikke at få udbredt idéen til resten af USA i hendes levetid. Det lykkedes derimod hendes datter, Anna Jarvis, at få udbredt budskabet om mors dag. 


I 1909 fejrede man Mors Dag i 45 stater i USA og præsident Woodrow Wilson udråbte Mors dag til officiel mærkedag i USA, hvor der skulle flages.


I Danmark var det Christian Svenningsen, der indførte Mors Dag traditionen i 1929. Han var aktiv i “Foreningen for De Allierede Danske Våbenfæller”. Danmark har holdt fast i at afholde Mors Dag samme dag som i USA, nemlig 2. søndag i maj. I nogle lande har man valgt andre dage. Fx fejrer man Mors Dag i Sverige den 2. søndag i februar imens man i Norge afholder Mors Dag den sidste søndag i maj. 


I dag fejres Mors Dag forskelligt fra familie til familie. Nogle gør rigtig meget ud af at give mor en helt særlig dag, hvor hun hyldes og kan slappe af og nyde, at blive opvartet af familien. Hun får morgenmad på sengen, gaver fra børnene og får lov at smække benene op og blive opvartet dagen igennem. Andre nøjes med gaven og et kort, der fortæller deres mor, at hun er den bedste i verden eller noget helt særligt. Der er selvfølgelig også nogle, der ikke bryder sig om de amerikanske traditioner og som vælger at boykotte dagen. Så det er op til den enkelte hvor meget, der gøres ud af dagen.


Vi ønsker alle mødre en fantastisk Mors Dag.


*Affiliate på Teigo.dk


Teigo.dk er tilknyttet et affiliatenetværk. Hvilket vil sige, at hvis man via et af linksne på siden klikker sig ind på en webshop og køber en varer, så får vi typisk et sted mellem 5-25% i kommission.


Du skal foretage dig noget aktivt andet end at klikke dig ind på siden og shoppe som du normalt ville.


Den pågældende side registrerer automatisk, at du kommer fra Teigo.dk og tildeler os kommission.

Copyright © All Rights Reserved Teigo.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend