Ønskeliste til fars dag

Reklame*

Fars dag - ønskelisteinspiration


Vis din far, at han er noget helt særligt ved at forkæle ham på Fars Dag. Uanset om man går op i Fars Dag eller ej, så ved din far helt sikkert hvilken dag det drejer sig om. Så der er ingen tvivl om, at en ekstra lille gave vil give ham et smil på læberne.


Vi glemmer ofte, at fortælle de mennesker vi holder af hvor meget de reelt betyder for os. Derfor er det perfekt, at fars dag giver anledning til netop det. Her har du mulighed for at fortælle din far eller papfar hvor meget han betyder for dig. Hvis du er mor, kan du også hjælpe dit barn eller børn med at glæde deres far med en gave.


Nedenfor finder du inspiration til hvilken gave vi synes vil være helt perfekt, at give far i Fars Dags gave.

Lav-selv-gin-kit


Nyder din far en god gin og tonic i ny og næ, så er dette en sjov gave til fars dag. Her får din far mulighed for at lave sin helt egen gin uden det bliver alt for kringlet. 


Man får alle ingredienser man har behov for, men skal selv købe og tilsætte vodka eller anden basis-spiritus.

Personlig fotoplakat


Her har du virkelig muliged for at give en personlig gave til din far.


Hos plakattrykkeren har man mulighed for selv at designe kollager eller far-plakater med ens yndlingsbilleder. Det kan enten være billeder af dig selv, dine børn eller af dig og din far sammen. Slip kreativiteten løs og giv din far en skøn plakat.


Ølsmagning


Hvis din far elsker øl, så vil han helt sikkert sætte pris på at få en ølsmagning i Fars Dags gave. Der findes flere forskellige steder, der udbyder ølsmagning, så din far kan få en sjov og anderledes oplevelse.


Han får mulighed for at smage flere forskellige øl samt høre historierne bag, høre om fremstillingsprocessen m.m.

Metaldetektor


Nyder din far, at gå på skattejagt, så giv ham det perfekte udstyr, til at søge efter både små og store skatte.


Hos zeejuu, er der både udstyr til magnetfiskesri, ravskattejagt ved stranden eller metaldetektor-udstyr så han kan gå på skattejagt i baghaven.


Far plakat fra Designdyret


Giv din far en plakat, der hver dag kan minde ham om hvor meget han betyder for dig. Det er et evig riminder om, at din far har en stor plads i dit hjerte.


Der findes flere forskellige plakater og du har også mulighed for at designe din egen, helt personlige plakat.

Molekylær gastronomi


Elsker din far, at lave mad og stå og nørde i køkkenet. Måske han ovenikøbet er bidt af en "gal" kemiker, hvor det kribler i fingrerne for at eksperimentere med nye ting.


Så har du mulighed for at udvide hans horisonter og give ham en åbning ind i den molekylære gastronomis verden. Hos Molekymi eksperimenteres der med madlavning på en helt ny måde.

Whiskeyoplevelse


Malebox specialiserer sig i gaver til mænd og har sammensat forskellige forkælelsesløsninger til farmand. 


Selve kassen det hele er pakket i er nærmest umulig, at få op. Så kun ved hjælp af fars værktøj og superkræfter vil det lykkes ham, at åbne den, så han kan nyde indholdet.

Bambaw bambus barberskraber


Bambaw barberskraber med bambus-håndtag er et bæredygtigt alternativ til den klassiske plastikbarberskraber. Her kan din far opnå en perfekt barbering med god samvittighed. 


Den passer til alle dobbeltsiddede barberblade og kommer med en manual, så det er let at komme igang.

Gavekurv med lækkerier


Køb en gavekurv fyldt med de lækreste ting og sager fra Delikatessehuset. Der er mange forskellige at vælge imellem, så du kan finde lige den, der falder i din fars smag.


Du har også mulighed for at sammensætte din egen gaveæske, med lige de ting, du ved din far allerbedst kan lide.


Læderpung fra Wilgart


Hjælp din far til at kunne holde styr på alle sine kort og kontanter med en super lækker læderpung fra Wilgart. 


Pungen er produceret i højkvalitetslæder og har plads til både kort, sedler og mønter. Professionelt dartsæt


Elsker din far at konkurrere i dart, så giv ham et professionelt dartsæt fra winmau, så i kan spille sammen. 


Dartsæt til hjemmet i professionel kvalitet. Sættet inkluderer dartskab, dartskive og 2 sæt dartpile med nylon shafts. Dartskabet af i sort MDF med medfølgende beslag til ophæng, en oche kastelinje, en checkout tabel, 3 stk. Kridt og en klud.  

Vingave til vinelskeren


Nyder din far en god flaske vin. Så er det en rigtig god gavemulighed. Her har du mulighed for at give ham en ny smagsoplevelse med en helt særlig flaske vin eller evt. en vinsmagekasse, hvor han har mulighed for at smage på lidt forskellige vine.


Hos Den Sidste Flaske finder du et spændende udvalg, hvor der helt sikkert er en flaske, der falder i din fars smag.

Et nyt ur


Et ur er mandens typiske smykke. Det er lige før man ikke kan få for mange ure. Derfor er det også en oplagt Fars Dags gave. 


Hos DitUr har de et kæmpe udvalg af ure, så du finder noget for enhver smag og i mange forskellige prisklasser alt efter budgettet.


Sokker eller boksershorts


Fædre løber på magisk vis altid tør for sokker og boksershorts. Derfor er det altid fast inventar på ønskelisten, så skuffen atter kan blive fyldt op.


Glæd din far eller dine børns far med nogle nye sokker eller behagelige boksershorts.