Ønskeliste til barn fra 5-6 år

Ønskelisteinspiration til barn i alderen 5-6 år


Børn i alderen 5-6 år er klar til at udforske verden, de er nysgerrige og elsker at udvikle deres leg. Derfor er der også et hav af gavemuligheder når det kommer til denne aldersgruppe. De har deres egen mening om alt og man kan derfor passende tage dem med i processen når der skal laves ønskeliste. Vi har samlet et par af vores favoritter nedenfor til børn i 5-6 års alderen. Så vi håber vi kan hjælpe jer lidt på vej med inspirationen.

Playmobil


Uanset om barnet elsker prinsesser og feernes forunderlige verden eller er mere til politimænd, Pirater eller Citylife, så har Playmobil helt sikkert noget sjovt indenfor barnets interesser.


De har et bredt sortiment, med mange fine pakker, hvor man får en masse sjov med til mange timers leg.

Schleich Heste


Schleich laver livagtige dyr og figurer, som børnene løbende kan samle på. De har også lavet sjove sam-pak, som fx denne fine hestestal, som leveres inklusiv en masse tilbehør. Schleich figurerne kan byde på leg i mange år frem.

Ramajang spil og leg


Ingen tvivl om at Ramajang-figurerne hitter blandt børn i 5-6 års alderen. Der findes et hav af mercandise og spil med de sjove folk fra Ramajang. 


Du kan fx hjælpe Onkel Reje med at slå verdens største prut, i dette sjove spil.

Brandmand Sam


De rigtig populære figure Brandmand Sam og hans venner kan ikke kun ses på TV. De har også skabt en masse sjovt legetøj, så børnene kan lege sig ind i Brandmandens univers hjemme i stuen.


Man kan samle på alle de sjove figurer, køretøjer og på selve brandstationen fra Ponty Panda.

Magformers magneter


Slip kreativiteten løs og byg en masse seje ting med Magformers magneter. Der findes en masse forskellige æsker, så man kan bygge alt fra biler til et supermarked.


At lege med Magformers er rigtig hyggeligt, selv for voksne.


Min Bedste Bog


Giv en personlig gave til drengen eller pigen i 5-6 års alderen. Disse fine bøger fra Min Bedste Bog sætter barnet i hovedrollen og gør boglæsningen endnu mere spændende. 


Deres hjemmeside er let at navigere i, så i kan finde en bog, der passer præcis til barnets alder og interesser.

Paw Patrol


Paw Patrol er kendt fra TV, hvor de 6 seje hunde reder dagen for en masse mennesker. De er altid klar på et eventyr og hjælper hvor de kan. 


Der findes en masse forskelligt legetøj, sengetøj og udklædning med Paw Patrol.

Our Generation dukker


Disse fine livagtige dukker giver dig mulighed for at samle på et utal af forskelligt tilbehør. Skal din dukke være læge, gå til ridning, passe hunde eller være dygtig i skolen. Du har mulighed for at give dukken sin helt egen personlighed med de fine ting, der kan tilkøbes.

Wallstickers


Dekorér værelset med fine eller seje Wallstickers. Der findes et hav af forskellige varianter til både drenge og piger. Der er alt ligefra Superhelte, Frost, Peter Plys, Prinsesser til Cars, fodbold og stjerner.


Giv barnets værelse et personligt touch og skab en hyggelig stemning.

MaMaMeMo træleg


MaMaMeMo laver det sjoveste og fineste trælegetøj med alt fra kager, frugt og grønt til mælk og kolonialvarer. Det giver dig mulighed for at lege købmand, kagebutik, isbod eller jonglere med mad i køkkenet.Kuglebane


Der er noget meditativt i at bygge en stor kuglebane og lade kuglen løbe ned igennem de snørklede sving.


Der findes et stort udvalg, så du har mulighed for at bygge en super fed kuglebane. Nogle fås med sej elevator, så kuglen selv kan finde vej til tops igen.

Avengers figurer


Er barnet bidt af Avengers superhelte og skurke, så er der mulighed for at udvide samlingen med nogle fine gaver.


Der findes et utal af figurer, så der er helt sikkert en ny figur på ønskelisten, såfremt barnet elsker Marvels univers.

Løbehjul


Et løbehjul er en sjov måde at transportere sig fra A til B. Derudover giver det god mulighed for at få brændt lidt krudt af.


Der findes en masse forskellige varianter til både drenge og piger, som barnet kan bruge flere år frem.

Disneys Frost


Frost-universet fra Disney er stadig yderst populært. Der kan samles på alt ligefra fint tøj, figurerne, dukker og sko.


Kids-World har et fint udvalg af Frost-produkter, som vil være den perfekte gave til fødselsdag eller under juletræet.

Sportsudstyr


Er dit barn vild med sport, så er der også mange gaver, der måske vil kunne bringe glæde. Et nyt fodboldmål, en basketball-kurv, en boksebold eller måske et bordtennisbord. Mulighederne er mange.


Sylvanian Families


Sylvanian Families har skabt et hyggeligt univers af søde dyrefigurer, som lever i deres små fine huse.


Der kan samles på flere forskellige huse, køretøjer og familier.


Oplevelsesgaver


Findes der noget bedre end mindeværdige oplevelser?


Det er en fin gave at give en oplevelse til barnet og det er muligt at give et årskort til fx Zoo, Den Blå Planet eller en tur i en forlystelsespark eller biografen.

Tøj og sko


De lækre fine bløde pakker, dem må man ikke kimse af. Det er også en perfekt gave til barnet og giver mange forskellige fine muligheder.


Her på billedet ses en Anna Rachel kjole, som vil være smuk på enhver lille pige.