Ønskeliste til barn fra 3-4 år

Ønskelisteinspiration til barn i alderen 3-4 år


Når barnet når en alder på 3 år, så kan det være med til selv at komme med ønskeforslag. Der er kommet sprog på de små, så de ved lige hvad, de elsker og hvilke ting de godt kunne tænke sig i gave. Derfor kan man passende sætte sig ned med barnet og gennemgå diverse ønskeliste inspirationer og lave en ønskeliste, der passer præcis til barnets interesser. Vi har samlet lidt inspiration til børn i alderen 3-4 år.

BRIO togbane


De fleste mødre elsker chokolade, så hvorfor ikke give din mor en helt speciel hilsen skrevet med chokolade. Der er mulighed for at gøre gaven personlig og udover chokoladen, så følger, der en fin rose med. 

Spil 


Der findes en masse sjove spil og puslespil, som passer perfekt til børn i alderen 3-4 år. Det er hyggeligt for hele familien, at samles i weekender, ferier eller en eftermiddag og spille løs.


Se det store udvalg hos Børnenes Kartel.


Tipi telt


Det kan være super hårdt, at være mor og af og til har kroppen brug for at hvile. Derfor er et gavekort til massage en helt perfekt gave. Din mor får fred og bliver forkælet med dejlig massage.

Brandmand Sam


De rigtig populære figure Brandmand Sam og hans venner kan ikke kun ses på TV. De har også skabt en masse sjovt legetøj, så børnene kan lege sig ind i Brandmandens univers hjemme i stuen.


Man kan samle på alle de sjove figurer, køretøjer og på selve brandstationen fra Ponty Panda.

Schleich Heste


Schleich laver livagtige dyr og figurer, som børnene løbende kan samle på. De har også lavet sjove sam-pak, som fx denne fine hestestal, som leveres inklusiv en masse tilbehør. Schleich figurerne kan byde på leg i mange år frem.

Min Bedste Bog


Giv en personlig gave til drengen eller pigen i 3-4 års alderen. Disse fine bøger fra Min Bedste Bog sætter barnet i hovedrollen og gør boglæsningen endnu mere spændende. 


Deres hjemmeside er let at navigere i, så i kan finde en bog, der passer præcis til barnets alder og interesser.

Paw Patrol


Paw Patrol er kendt fra TV, hvor de 6 seje hunde reder dagen for en masse mennesker. De er altid klar på et eventyr og hjælper hvor de kan. 


Der findes en masse forskelligt legetøj, sengetøj og udklædning med Paw Patrol.

Our Generation dukker


Disse fine livagtige dukker giver dig mulighed for at samle på et utal af forskelligt tilbehør. Skal din dukke være læge, gå til ridning, passe hunde eller være dygtig i skolen. Du har mulighed for at give dukken sin helt egen personlighed med de fine ting, der kan tilkøbes.

Wallstickers


Dekorér værelset med fine eller seje Wallstickers. Der findes et hav af forskellige varianter til både drenge og piger. Der er alt ligefra Superhelte, Frost, Peter Plys, Prinsesser til Cars, fodbold og stjerner.


Giv barnets værelse et personligt touch og skab en hyggelig stemning.

MaMaMeMo træleg


MaMaMeMo laver det sjoveste og fineste trælegetøj med alt fra kager, frugt og grønt til mælk og kolonialvarer. Det giver dig mulighed for at lege købmand, kagebutik, isbod eller jonglere med mad i køkkenet.5 Minutter i Godnat


Disney og Pixar har lavet nogle fine bøger, hvor de har samlet en masse korte eventyr, som er perfekt til godnatlæsning. 


Der er historier med alt ligefra Frost, Biler, Toystory til Disney Prinsesser, Løvernes konge og Dumbo.

Magnetbøger


Lad barnet skabe sine egne eventyr med en fin magnetbog. Der findes en masse forskellige varianter, der alle sætter fantasien i gang for barnet. Lad barnet skabe og fortælle sin egen historie.


Det er en sød lille ekstra gave. 

Løbehjul


Et løbehjul er en sjov måde at transportere sig fra A til B. Derudover giver det god mulighed for at få brændt lidt krudt af.


Der findes en masse forskellige varianter til både drenge og piger, som barnet kan bruge flere år frem.

Disneys Frost


Frost-universet fra Disney er stadig yderst populært. Der kan samles på alt ligefra fint tøj, figurerne, dukker og sko.


Kids-World har et fint udvalg af Frost-produkter, som vil være den perfekte gave til fødselsdag eller under juletræet.

12" Cykel med støttehjul


Når barnet når 3-års alderen er det klar til at lære at cykle. Så det er den perfekte gaveidé, at give barnet en cykel, så det kan øve sine ballacefærdigheder. 


Det tager tid, at lære at cykle, men i starten går det måske let, så længe man har støttehjul på.Parkeringshus


Elsker barnet biler, så vil det være en super fin gave med et parkeringshus, hvor bilerne kan høre hjemme.


Måske det mangler lidt ekstra biler til samlingen, så vil det også være en god lille ting, at kunne give med.Oplevelsesgaver


Findes der noget bedre end mindeværdige oplevelser? Det er en fin gave at give en oplevelse til barnet og det er muligt at give et årskort til fx Zoo, Den Blå Planet eller en tur i en forlystelsespark eller biografen.

Tøj og sko


De lækre fine bløde pakker, dem må man ikke kimse af. Det er også en perfekt gave til barnet og giver mange forskellige fine muligheder.


Her på billedet ses en Anna Rachel kjole, som vil være smuk på enhver lille pige.