Ønskeliste til barn fra 2 år til 3 år

Ønskeliste til barn fra 2 år til 3 år


Uanset om du er på jagt efter en gave til dit barn, barnebarn, fætter, kusine, nevø eller niece, så kan det være en god idé med lidt inspiration. Her på siden guider vi dig frem til nogle gode ønsker til børn i alderen 2-3 år. Der sker en enorm udvikling hos tumlinger, der nu begynder at sætte ord på tilværelsen, så det afspejler sig også i gaveønskerne hos de fleste. Vi har ikke opdelt listen i drenge og piger, da både drenge og piger kan få stor glæde af de samme gaver. Det er op til hvert enkelt lille barn, hvilke interesser, der fylder mest.

LEGO Duplo


LEGO Duplo er den perfekte gave til et barn i 2-3 års alderen. Det styrker leg og kreativitet og barnet kan have glæde af legetøjet mange år frem. Der findes et utal af forskellige æsker i mange forskellige prisklasser, så det bør være muligt at finde lige præcis det, der passer til din tumling og dens behov.

Sansegynge fra KREA


Sansegyngen kan bruges både ude og inde og er med til at styrke barnets motorik. Den kan klare en belastning på maksimalt 100 kg. så flere børn kan godt gynge samtidig. De gyngene bevægelser kan også virke beroligede på din tumling, som er fuld af krudt i røven.

BRIO


Uanset om det er den fine BRIO-klapvogn eller den klassiske BRIO-togbane, så står der som regel en eller anden form for BRIO-legetøj på ønskelisten hos tumlingerne. Der findes et kæmpe udvalg af BRIO, så der bør være mulighed for at finde noget for enhver smag.


MaMaMeMo legekøkken


MaMaMeMo legekøkken og legemad er blevet utrolig populært blandt de små. Her kan barnet lege i mange timer og styrke både kognitive og motoriske færdigheder. Legemaden kan de kende fra den virkelige verden, så det er let at relatere til. Især banan, ostehaps og mælk er populære gaver til køkkenet.

Bobles


Bobles er med til at styrke barnets motorik og der findes et utal af fine dyr, balancesten hvor barnet kan lege jorden er giftig samt tumlebræt og gulv, der indbyder til en masse leg. Det er en perfekt gave til tumlingen på de 2-3 år, som nyder at prøve grænser af med fysisk udfoldelse.

Gurli Gris


Uanset om man skal købe gave til en pige eller en dreng i alderen 2-3 år, så er det nærmest ikke til at komme udenom Gurli Gris. Den lille lyserøde charmetrold formår at få de små til at klappe i hænderne af begejstring. Der findes en masse forskelligt legetøj med Gurli og hendes familie far gris, morgris og Gustav samt alle vennerne. Se fx. den fine bog med hjulene på bussen, hvor den lille kan drege på hjulene og synge med.

Gyngehest


Gyng-gang Gyng-gang det er både sjovt og god træning af motirikken. Der findes et væld af forskellige gyngeheste. Både den klassiske hest, en giraf eller som scooteren på billedet til venstre. De fleste gyngeheste pynter også fint i stuen eller på den lilles værelse.

Bosch Mini værktøj


Bosch har produceret en masse fedt værktøj i miniudgave, som passer perfekt til et barn i 3-årsalderen. Nogle tyvstarter ved 2 år, men der kan være mindre dele i de forskellige sæt, derfor anbefaler man, at barnet er 3 år. Værktøjet tillader barnet at hamre, banke og skrue, så det får styrket fin-motorikken og kan spejle sig i far eller mor.

Misioo Boldbassin


At lege med en bold er sjovt, men et helt bassin fyldt med over 100 bolde er en ren drøm for en tumling. Man kan bruge det til at træne hop, gribe-og-kaste færdigheder og til at træne i oprydning. Det kan være en leg at lade boldene flyve til højre og ventre, men det er mindst ligeså sjovt at skulle finde dem alle og bringe dem tilbage i bassinet.

Rubens Barn


Hvis du er på udkig efter en dukke til at give i gave, så er Rubens Barn et godt bud, da de ser så søde ud. Er barnet 2-3 år anbefales det at gå efter modellerne Cutie, Baby, Ecobuds og Kids. Det er også muligt at shoppe tøj til dukken, så barnet kan øve sig i at klæde dukken pænt af og på. Der er stor rift om dukkerne, så de kan i perioder være svære at få fingrerne i.

Vilac Sansespil


Vilac har lavet et sjovt sansespil, som kan spilles fra 2 års-alderen. Hver spiller skiftes til at trække et kort hvorefter det gælder om, at føle sig frem til den ting, der er på kortet, ved at stikke hånden ned i bøtten. Barnet lærer at vente på tur, får styrket sine kognitive evner samt følesans og finmotorik.

Løbecykel


Når barnet er fyldt 2 år, så kan det begynde at styrke ballancen med en løbecykel. Det er forstadiet til en rigtig cykel og er super god træning for barnet, så det lærer at holde ballancen imens cyklen triller afsted. Det er både sjovt og lærerigt. Derfor gør det også løbecyklen til en rigtig god gaveidé.

Min Bedste Bog


En personlig bog, der tilpasses til barnet. Du har mulighed for at starte bogen med en personlig hilsen til barnet samt at personliggøre bogen, så hovedpersonen i bogen ligner og hedder det samme som barnet.


Det er en helt unik gave, som kan gøre historielæsningen ekstra sjov og hyggelig.

Togbane


Det er altid sjovt både at bygge og lege med togbane. Der findes et utal af forskellige varianter og det er muligt at tilkøbe skinner og tilbehør til togbanen, så barnet kan udvide sin bane alt efter barnets interesser.

Stabelklodser


Klodserne er både sjove, at lære at bygge med, men de er ligeså sjove at vælte igen. Hjælp barnet med at stable klodserne og lær barnet hvornår det er okay at vælte tårnet igen.Melissa Doug aktivitetslegetøj


Melissa Doug laver fine legesager i træ, som fx dette fine aktivetsbræt, som kan stimulere den lille pilfinger. 


De har også fine madvarer i træ, puslespil og klodser.Fisher-Price Grin og lær


Fisher-Price har meget forskelligt legetøj, der passer perfekt til børn i alderen 2-3 år. Denne fine Grin og lær hund, som lærer din barn den grundlæggende anatomi er rigtig populær iblandt de små.

Vtech lærerigt legetøj


Vtech laver en masse sjovt legetøj til børn i tumlingealderen. Der er dømt lys og lyd på de fleste af deres produkter og sjov indlæring for de mindste.


Denne fine Dino kan du fx få til at danse og ændre stemme når du udskifter de 9 forskellige action-knapper.

Barn i alderen 2-3 år


Er du på udkig efter en gave til et barn i alderen 2-3 år, så leder du efter gaven til en rigtig lille tumling. I tumlingealderen skal alt udforskes, alle sanserne tages i brug når barnet indtager den spændende store verden. Der er så mange ting, at lære og for børn i denne alder kan det næsten ikke gå hurtigt nok.


Vi har samlet et udvalg af legetøj og gaveidéer, der appelere til børn i tumlingealderen. Her skal både motorik, sprog, følesansen og fantasien i spil. Skab nogle hyggelige stunder for barnet og lad kreativiteten og legen få frit spil.