Ønskeliste til barn fra 0 år til 1 år

Ønskeliste til barn fra 0 år til 1 år


Her på siden guider vi dig frem til nogle gode ønsker til børn i alderen 0-1 år. Det er gaver, hvor verden skal udforskes for første gang og hvor nysgerrigheden efter, at opdage og sanse er helt i top. Uanset om du er på jagt efter en gave til dit barn, barnebarn, fætter, kusine, nevø eller niece, så kan det være en god idé med lidt inspiration.

Aktivitetstæppe


Når baby starter med at udforske verden, så foregår det ofte på ryggen indtil nakken bliver stærk nok til at holde hovedet oppe. Derfor kan det være en super idé med et aktivitetstæppe til den lille, så der er spændende ting at lege med og udforske i løbet af dagen. Der findes en masse forskellige varianter, så det er muligt at finde et, der matcher ens smag.

Sansegynge fra KREA


Sansegyngen kan bruges både ude og inde og er med til at styrke barnets motorik. Den kan klare en belastning på maksimalt 100 kg. så flere børn kan godt gynge samtidig. De gyngene bevægelser kan også virke beroligede på din tumling, som er fuld af krudt i røven.

Lamaze


Lamaze laver en masse fine produkter, der typisk henvender sig til babyer i alderen 0-24 måneder. De anvender en masse forskellige materialer og farver, som baby kan hygge sig med at udforske. Det er utrolig spændende med bløde overflader, knitrende lyde og pibelyde m.m.


Oball


Hvis man har en baby i alderen 0-1 år, så kan man næsten ikke komme udenom Oball, der laver en masse forskelligt legetøj, som er super gribevenligt for den lille. Deres produkter er udviklet til at træne finmotorikken hos de små samtidig med, at de er sjove at udforske, vende og dreje.

Bobles


Bobles er med til at styrke barnets motorik og der findes et utal af fine dyr, balancesten hvor barnet kan lege jorden er giftig samt tumlebræt og gulv, der indbyder til en masse leg. Det er en perfekt gave til tumlingen på de 2-3 år, som nyder at prøve grænser af med fysisk udfoldelse.

Jellycat


Noget, der bringer glæde hos en lille trold, er en ven for livet. Jellycat laver de blødeste sødeste venner, som kan følge den lille igennem årerne. Det eneste farlige kan være hvis den pludselig bliver væk. Det er sundt at knytte bånd til en bamse, som kan hjælpe med trøst og kram når man har allermest brug for det.

EzPz spisemåtte


Hvis man har en lille trold, der skal igang med at udforske mad for første gang, så er EzPz næsten ikke til at komme udenom. Deres produkter er lavet, så det er lettere at rydde op, hvis der bliver spilt lidt og tillader barnet at lege med maden, så alle sanser kan komme i spil. De har både de fine måtter med det glade ansigt samt skåle og andre spiseredskaber.

Brio Babylegetøj


Jeg tror de fleste af os har leget med Brios velkendte babylegetøj, da vi var små. Deres legetøj er stadig super populært blandt de mindste. Der findes rigtig mange forskellige produkter til baby, alt fra den klassiske stabelklovn, som selv kan sætte mor og far på en prøve, til Brio gravhunden, som følger med, når man trækker i snoren.

Misioo Boldbassin


At lege med en bold er sjovt, men et helt bassin fyldt med over 100 bolde er en ren drøm for en tumling. Man kan bruge det til at træne hop, gribe-og-kaste færdigheder og til at træne i oprydning. Det kan være en leg at lade boldene flyve til højre og ventre, men det er mindst ligeså sjovt at skulle finde dem alle og bringe dem tilbage i bassinet.

Rubens Barn


Hvis du er på udkig efter en dukke til at give i gave, så er Rubens Barn et godt bud, da de ser så søde ud. Er barnet 2-3 år anbefales det at gå efter modellerne Cutie, Baby, Ecobuds og Kids. Det er også muligt at shoppe tøj til dukken, så barnet kan øve sig i at klæde dukken pænt af og på. Der er stor rift om dukkerne, så de kan i perioder være svære at få fingrerne i.

Gåvogn


Der findes rigtig mange forskellige gåvogne, både klassiske, men der er også kommet en masse nye fine gåvogne på markedet. Den på billedet indeholder fx en masse små legeklodser, så gåvognen også kan bruges til leg og opbevaring af klodserne.

Byhappyme bestik med navn


Rigtig fint bestik til enten dreng eller pige, som kan personliggøres med ingraveret navn. Det er perfekt til når baby skal igang med at lære at spise.


Den fine æske, som bestikket kommer i, kan anvendes som en fin ramme til billeder.

Vilac Bondegårdsklodser


Disse fine klodser med Bondegårdsmotiver er udstyrret med sjove raslelyde. De er gode til at øve finmotorik og til at stimulere sanserne hos den lille.

Liewood Silikoneskåle 4-pak


Disse fine og sjove skåle fra Liewood er perfekt til den lille, der snart skal lære at spise. De kommer en en 4-pak, så man kan skife imellem de sjove figure.

Prik og Streg plakater


Prik og Streg har lavet de sødeste plakater til super fine priser. De er perfekte til at pryde den lilles værelse og skabe en tryg og hyggelig base. De har et fint udvalg på deres site, så der bør være noget for enhver smag.