Hjem - Påskekopi

Følg os på de sociale medier:

Velkommen til Teigo.dk

Tusind tak fordi du valgte at kigge forbi vores side. Her på siden har vi forsøgt at samle en masse inspiration, sjov, leg og gratis opgaver til dig og dine børn. 

Siden primært delt op efter årstid, da de 4 årstider byder på forskellige aktiveter og højtider. Du kan let navigerer i de enkelte årstider i toppen af denne side.


Vi har samlet flere gratis opgaver og inspiration til sjov og leg i hverdagen samt i jeres ferie og omkring højtider. Vi håber du vil få glæde af vores site, når du skal skabe en hyggelig stund sammen med familien. Gå på en sjov skattejagt i hjemmet, skab uhygge omkring halloween, find inspiration til din fasterlavn eller dyk ned i vores guide til ønskelister. Vi forsøger at forny siden løbende, så der altid er noget sjovt, at kaste sig over. 


Et stort hit på siden er også vores guide til sæbebobler, som har rigtig mange besøgende. Især sæbebobler i frostvejr er et hit når vejret ellers tillader det.


Vi oplever også, at institutioner såsom børnehaver, vuggestuer og SFO henter vores sjove lege eller opgavehæfter. Nogle af legene kan sikkert også bruges i skolen. Så er du lærer eller pædagog er du også meget velkommen til at søge inspiration via vores side. Vi håber vi kan være til glæde for alle, der ønsker at have det sjovt med børn.