Efterår

Efterårshygge med Teigo.dk

Man ved efteråret nærmer sig, når bladende i skoven skifter de forårs- og sommergrønne nuancer ud med fine orange, brune og røde farver. Vinden begynder at suse med kold luft og de varme drikke flytter ind som hyggeritual på en kold efterårsdag. Man finder det varme tøj frem, hyggesokkerne og en dejlig varm hue, som man kan trække ned over ørerne. Efteråret er en skøn tid, som byder på masser af hyggelige stunder med familien. Vi har samlet lidt inspiration herunder til hvordan i kan nyde efteråret sammen.

EFTERÅRS-BINGO

Tag hele familien med i skoven og gå på opdagelse efter alle efterårets kendetegn. Vi har lavet en bingoplade til dig, som du let kan printe og tage med på tur.

EFTERÅRS OPGAVEHÆFTE

Juhuu hent vores gratis opgavehæfte til børn fyldt med sjove efterårsopgaver, som i kan hygge jer med i ferien eller en weekend, hvor der er brug for lidt ekstra hygge.

EFTERÅRS BUCKET LIST

Find inspiration til dit efterår med vores Bucket list eller sæt dig sammen med familien og lav jeres helt egen bucket list med alle de ting, i ønsker at nå i løbet af efteråret.

HALLOWEEN

Klik dig ind i vores store halloween univers hvor du finder alt til den perfekte halloween. Der er masser sjove spil, lege, gratis opgaver og meget andet.

FLYVERDRAGT INSPIRATION*

Er du på udkig efter en varm og lækker flyverdragt til dit barn. Så har vi samlet lidt inspiration til dig. Siden indeholder reklamelinks.

EFTERÅRSTÆLLEHÆFTE

Skal dit barn til at lære tal for første gang, så har vi lavet et fint hæfte med øvelser til de mindste. Hent vores efterårstællehæfte gratis, så i kan komme igang med at tælle.